archergirk مدیر استارتر عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 318 عنوان بچه ها برای کنکور فیزیک کی خوبه 138 بازدید | 12 پست کسی تجربه ای داره؟ برای کنکور کی فیزیک و بهتر اموزش میده هم توضیح باشه همکنکوری و روش تستی. کیو استفاده کردین؟ از کی نتیجه گرفتین؟ 1404/03/07 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
archergirk مدیر استارتر عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 318 نوکنده عالیهههولی استاد فیزیک شجاعیه نفهمیدم چی گفتی؟ شجاعی خوبه یا نوکنده بالاخره خخخ
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 2432 قضاتی میگن خوبهالبته با کمال احترام خیلیییییییی بسیار زیاد کلاسو به حاشیه میکشه یعنی از کل تایم کلاسش نصفش داره حرف مفت میزنه نصفش تدریس ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 2432 ولی یحیوی به نظرم اصلا خوب نیستمن برای دوازدهم دیدم بعد میرفتی تست نشرالگو بزنی اصن بلانسبت عین خر توی گل میموندییه دبیر هست آلا درس میده اونم خوبه ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
archergirk مدیر استارتر عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 318 ولی یحیوی به نظرم اصلا خوب نیستمن برای دوازدهم دیدم بعد میرفتی تست نشرالگو بزنی اصن بلانسبت عین خر ت ... کیه اسمش عزیزم؟
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 2432 کیه اسمش عزیزم؟ محمدرضا یاری ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 2432 خب تازه کاره؟ اخه اسمشونشنیدم نه خیلی وقته تدریس میکنهالبته من برای دوازدهم فقط دیدم خوب بود خصوصا برای تدریس فصل ۳حالا قضاتی هم ببیننوکنده هم خوبهشجاعی استاد ماز هم خوبهکلا یه بار از هر کدوم ببین ، ببین با کدوم بیشتر یاد میگیری ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
archergirk مدیر استارتر عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 318 نه خیلی وقته تدریس میکنهالبته من برای دوازدهم فقط دیدم خوب بود خصوصا برای تدریس فصل ۳حالا قضاتی هم ب ... مرسی عزیزدلم. قضاتی و حرکتشو دیدم از یه جا به بعد دیگه نفهمیدم چی میگه نمیدونم مشکل من بود یااون😂
yalda2805 عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 326 نفهمیدم چی گفتی؟ شجاعی خوبه یا نوکنده بالاخره خخخ شجاعیییی
archergirk مدیر استارتر عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 318 شجاعیییی ببین من فیزیکم ضعیفه بازم نظرت شجاعیه؟