2777
2789
عنوان

مادرهای شاغل یا خانه دار

242 بازدید | 9 پست

سلام

موضوع بعدی پاپکست من درباره تجربه مادرهای شاغل و خانه داره، سال اول تولد فرزندشون. اگر دوست داشتید بهم پیام بدید باهم حرف بزنیم و تجربه شما را بشنوم. یا برام بنویسید. مرسی 

یه لحظه مکث کن...

حالا یه جمله‌ای بخون که ذهنتو تازه کنه.🌟

حرف‌های ناب، جملات پرمعنا و بخش‌هایی از کتاب‌هایی که روح آدم رو زنده می‌کنن! 💡

یه جمله از یه نویسنده بزرگ، یه فکر جدید، یه دیدگاه تازه! ✨️

کلماتی که ساده‌ان‌، اما یه جایی توی قلبت می‌شینن و دیگه نمی‌ذارن همون آدم قبل بمونی.

🔹️هر روز یک جمله از حکمت و ادبیات، جملاتی که ارزش فکر کردن دارن و حرف‌هایی که ذهن آدم رو به بازی می‌گیرن.

🔹️گلچین بهترین‌ها، از کلاسیک‌های جاودان گرفته تا نوشته‌های جدید و مدرن.

🔹️لحظه‌هایی که فقط با چند کلمه، حال و هوات رو عوض می‌کنن.

📌 این فرصت رو از دست نده! عضو شو و هرروز یه متن تازه بخون.

لینک کانال در ایتا:

@b0ride_ketab 

منتظر حضور گرمتون هستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی میگی

من مامانم شاغله خواستم کمکت کنم ولی متوجه حرفات نشدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
تو ک اینقد اسکولی باز میخای کسی رو هم کمک کنی🤦‍♀️

توروسننه جوجه مگه اسی تویی؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
تو ک اینقد اسکولی باز میخای کسی رو هم کمک کنی🤦‍♀️

چه بی ادبی شما

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"