2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده

166 بازدید | 18 پست

بچه ها کات از طرف اون بود گفت من الان اماده یه رابطه متعهدانه نیستم و دلم نمیخواد اذیتت کنم

الان چهار روزه ارتباطمون کامل قطع شده

خیلی دلم تنگه براش دلم میخواد خودش بیاد دوباره چیکار کنم

یاودود بگو

ولی برمیگرده همشون برمیگردن دیگه مغرور تر از رل من تو دنیا ادم نیسسسس

میگف من کسی ک بره دوباره نمیزارم برگرده هربار عین گربه میاد میو میو میکنه😂😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاودود بگوولی برمیگرده همشون برمیگردن دیگه مغرور تر از رل من تو دنیا ادم نیسسسسمیگف من کسی ک بره دوب ...

منم همیشه اکسام برگشتن ولی داستان اونا فرق میکرد اونا سر دعوا بود کاتمون این یکی توافقی بود فهمیدیم که اینده ای باهم نداریم اما بازم دلم میخواد برگرده

یاودود شنیدم خوبه شاید انجامش دادم

طرف خودش رابطه رو تموم کرد بعد 6 ماه پیام داد که میخوام برگردم گفتم متاسفانه هیچ حسی بهت ندارم شاید ...

حس میکنم این یکی عمرن برگرده با هر پسری حرف زدم بعد یمدت افتاده به خواهش کردن برا برگشتن ولی این فرق داره

منم همیشه اکسام برگشتن ولی داستان اونا فرق میکرد اونا سر دعوا بود کاتمون این یکی توافقی بود فهمیدیم ...

منم اکسم توافقی جدا شده بودیم برگشت 

آره یا ودود خوبه شنیدم چله ی حدیث کسا هم خوبه 

منم همیشه اکسام برگشتن ولی داستان اونا فرق میکرد اونا سر دعوا بود کاتمون این یکی توافقی بود فهمیدیم ...

خب تو پیام بده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چند سال تو رابطه بودین؟ببین برمیگرده فقط باید بی تفاوت باشی و دنبالش نری

بگم دوماه خندت میگیره؟ولی این دوماه شبو روز پیش هم بودیم انقدی که به این وابسته شدم به رل یسالم وابسته نشدم

وقتی خودش رفته من پیام بدم؟سبکم؟

وقتی تحمل دوری نداری بده

هرچند اون پسر دوست نداشت وگرنه ادم یکیو بخواد شرایطو اوکی میکنه