2777
2789
عنوان

بنظرتون طلامو بفروشم

212 بازدید | 25 پست

سلام خانوما خوبین 

یه راهنمایی میخواستم ازتون من الان پول نیاز دارم این ماه از نامزدم هم پول گرفتم هم از بابام ولی خب دیگه کلا خرج کردم الآنم باز پول نیاز دارم چند تا چیز می‌خوام بگیرم تو فکرمه برم زنجیر گردنبندمو بفروشم نظرتون چیه؟ چون باید چند تا لباس بگیرم 🥲 اصلا از دلم نمیاد ولی چیکار کنم؟  چیکار کنم مامانم اینا متوجه نشن که فروختم؟

طلا بفروشی لباس بخری؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب چندسالته؟برای لباس طلا نفروش،از پدر و نامزد و هیچکسم پول نگیر،دست بذار روی زانوت پاشو برو سرکار ،هم طلاهات حفظ میشه هم عزت نفست و هم هرچی دلت بخواد میخری عزیزم
خب لازم دارم آخه لباس و خب چیکار کنم بنظرتون ؟

از یکی قرض بگیر

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بعدا پشیمون میشی و قدر طلاهاتو بیشتر میدونی

دختر خوب چندسالته؟برای لباس طلا نفروش،از پدر و نامزد و هیچکسم پول نگیر،دست بذار روی زانوت پاشو برو س ...

نمیزارن برم سرکار بخدا نه نامزدم نه پدر و مادرم کلی سر این بحث کردم که برم ولی نزاشتن

نمیزارن برم سرکار بخدا نه نامزدم نه پدر و مادرم کلی سر این بحث کردم که برم ولی نزاشتن

خب عزیزم حالا که شرایط اینهیا باید کوتاه بیای یا اگرم پولی میخوای بگیری از خانوادت بگیر و به هیچ عنوان از نامزدت نگیر