2777
2789

دوستم 10 سالی هست ازدواج کرده 

یه دونه بچه داره دختره 5 سالشه 

1 سالی متوجه شده همسرش بهش خیانت کرده 

اونم جنسی 

با دختر عمه 

خودش عکسارو تو گوشی دیده 

سلام 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فرصت داده 

خونه رو پسره به اسمش زده 

رفتم وکیل و مشاور 

پسر قول گرفته مهلت بده بزارتش کنار 

ولی تو این مدت با دوباره دو سه بار.زیر آبی رفته در حد چتکردن با دختره 

سلام 😍

مقصر خود دوست تون ویکسری خانما  دیگه تو این موضوع هستن گذشت ومعرفت تو این موضوع نبوده وهر زندگی که یک خانم گذشت کرد برای خیانت زندگیش دیگه زندگی نشده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دختره یه شهر دیگه اس اینم به بهانه دیدن خانواده اش می‌رفته ا.ن شهر و خیانت  میکرده 

من به دوستم گفتم توبه گرگ مرگه اون اگه بخواد.یک دفعه میتونه دختره رو کنار  بزاره 

نیاز به مهلت یکساله نیس 

ولی میگه.دختره از اون آدمای.بی ابرو که براش مهم نیست 

شوهرش از  اینکه همه فامیل بفهمن قصیه جی بوده نمی تونه بره  با دختره.دعوا . و بگه تمومش کنه .

دختره هم ازدواج کرده و شوهر داره 

سلام 😍
بهش فرصت داده خونه رو پسره به اسمش زده رفتم وکیل و مشاور پسر قول گرفته مهلت بده بزارتش کنار ولی ...

فرصت یا دلخوشی!! فرصت وگذشت تو خیانت فقط با تعهدمحضری و حق طلاق و حق حضانت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مقصر خود دوست تون ویکسری خانما دیگه تو این موضوع هستن گذشت ومعرفت تو این موضوع نبوده وهر زندگی که ی ...

منم حرفم همین بود بهش  ولی نمی دونم منتطر چی درست بشه 

گفت تو سایت بگم.شاید دوستان تجربه داشتن 

سلام 😍
فرصت یا دلخوشی!! فرصت وگذشت تو خیانت فقط با تعهدمحضری و حق طلاق و حق حضانت

اینم خوبه.باید بگم حق حضانت و طلاق بگیره 

اگه یه بار دیگه تکرار  بشه با خیال راحت جدا شه

سلام 😍

شوهرش به غیر این قضیه خیانت اوکیه زندگیشون 

حالا شما بگید چیکار کنه 

حق حضانت و طلاق بگیره و منتطر بمونه  و زندگی کنه 

یا همین الان از رابطه سمی جدا شه .

سلام 😍