2777
2789
عنوان

حقوق پنجاه و پنج میلیون اول زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 33 پست

بنظرم که میرسه حالا دختره ماهی۱۰ ۱۵ هم خرج کنه ،۲۰ تومن بشه خوراک و هزینه های روزمره بقیش میمونه ،یکم میره به هزینه های جانبی مثل قبض و ماشین و…بقیشم پس انداز کنید 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این هیجان ها و احساس ها پوچ بیاین بیرون واسه خودتون یا دارن واستون رویا میسازن بیاین بیرون به هدف واهداف هاتون برسین ارتباط ها با جنس مخالف اینجور مسئله ها همیشه پیش آورده ک نتیجه اش هم میشه صدمات دیدن تون آسیب

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بنظرم که میرسه حالا دختره ماهی۱۰ ۱۵ هم خرج کنه ،۲۰ تومن بشه خوراک و هزینه های روزمره بقیش میمونه ،یک ...

🫤عزیز تو تهران الان ماهی هفت تومن فقط پول باشگاه خصوصی هست عطر ادکلن آرایش که ایشون گفت کم کم بشه ده تومن تازه اگر مارک نگیره اون بنده خدا مرده خرج داره خب 

۵۰ تومن اسمش زیاده ولی ببری بازار 

میشه جریان جن و بسم الله 

نمیفهمی چی شد .

ما متاسفانه خیلیامون فقط داریم میگذرونیم زندگی نمی‌کنیم. 

ولی این مبلغ برای دونفر با برنامه ریزی میتونه خیلی هم خوب باشه طوری که همه خرجات رو توی یک ماه نندازی .

من الان با همین مبلغ دارم یک خانواده ۶ نفره رو میچرخونم که باید حواسم باشه وگرنه کم میارم .

الحمدلله در حال حال .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

🫤عزیز تو تهران الان ماهی هفت تومن فقط پول باشگاه خصوصی هست عطر ادکلن آرایش که ایشون گفت کم کم بشه د ...

خب ادم هرماه که ادکلن و لوازم ارایش نمیخره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂