خانم جانم اگر هرچی بگم تو باور نمیکنی فکر میکنی دارم فلسفه می بافم ولی بخدا بیشتر از حد تصور دوستت دارم
نمیخام از خودم تعریف کنم بخدا وقتی توی بیمارستان بودی من زندگی نمیکردم
فقط زنده بودم
یک ثانیه به چیزی به جز تو فکر نمیکردم و هرلحظه قدر تو رو بیشتر دونستم و از اونموقع تا الان هر لحظه شکرگزار سلامتی تو هستم
من خودم مریض بودم و هستم بخدا برای هیشکی این سختی نبود من از بابت مریضی ام خیلی فشار روم بود و هست
هیچوقت منت نمیذارم چون کسی از وجودش باشه نمیتونه تعریف کنه ولی چون میگی دوستت ندارم میخام بهت بگم اگر دوستت نداشتم اینقدر داغون نمیشدم از هر زمانی بیشتر احساس تنهایی کردم ولله هر ثانیه صدبرابر بیشتر میگذشت خیلی تنها بودم دلم خیلی شکست بخدا خیلی دلم شکست فقط از خدا سلامتی تو رو خواستم
تنهایی همش با خدا حرف میزدم دلم نمیومد گوشیت باز کنم یا عکسی نگاه کنم موقعی تو بیمارستان بودی بخدا نمیتونستم تو خونه بشینم احساس خفگی بهم دست میداد.
اونا ابرو منو بردن مامان بابات مامان داداشم یخاطر همین بزور یکی دوشب تو خونه نگهم داشتن
فقط اینا رو میگم بفهمی جقد دوستت دارم
الان من شرایطم خیلی سخته با کسی نمیگردم کاری نمیکنم تو همش میرفتی من توخونه حالم بد میشد وقتی تو خونه میشینم همش از بیکاری کار الکی میکنم تو رو اذیت میکنم و... همش منتظرم کار پیش بیاد خودم سرگرم کارا کنم که هم پول گیر بیاد هم بیکار نباشم
برا همین شاید خوب نتونستم به تو برسم یا هرچی
چون تو مریض بودی باید بیشتر حواسم بهت باشه الان خداروشکر خوب شدی ولی. در کل من از این نظر همیشه باهممسافرت میریم خوش میگذرونیم بخدا کسی دوست نداشته باشه حاظر نیست یک شب با زنش جایی مسافرتی بره کاش یکم فکر کنی و ببینی مردمو
این جیزایی دیشب بهم گفتی بخدا من نمیتونم برم نگاهشون کنم یا پاکشون کنم حالم یهم میخوره اصن نمیخوام پیامام بخونم
اصلا یادم نمیاد چی نوشتم ولی اشتباه مال قبل بوده چند وقت همش فالو میکردم یا پیامی میدادم ولی منظوری نداشتم بخاطر سرگرم شدن اشنا شدن بود بعداز عروسی شاید یکی دوتا بوده ولی همون اولا بود در حد یکم پیامی ولا اصلا کسی نمیشناسم ن چیزی ازشون میدونم مجازی بودن مال هشت نه سال پیش پیامی چیزی دادن دیگ ن ارتباطی ن جیزی
من بخدا نمیگم ادم خوبی هستم ولا اینطوری نیست
ولی ادم بد هم نیستم چون کسی دنبال کار بد باشه که روزی صدتا راه برای کار بد هست
اصلا نباید اون بحث با من بکنی من خودم خوشم نمیاد از این جیزا و با هیچکس بخدا قسم رابطه ای و ارتباطی و دوستی اونطوری و اینا هیچی نداشتم حتی یک نفرم نداشنم با اینکه هزارتا شهر بودم تنها از همه جا دور ولی خداروشکر اگر ادم خوبی نبودم ادم بدی هم نبودم
بازم دلم خیلی شکسته دیشب بزور خومو داشتم رفتمتو سرویس بغضم شکست امشب همونطور ولی نمیخام تو را ناراحت کنم فقط تو حالت خوب کن هر چی بمن میگی بگو اشکال نداره من دلم بشکنه ولی تو خب باش من یاد بیمارستان میوفتم دیگه نمیتونم حدف بزنم
بخدا نمیتونم از اونمکقع حدف بزنم یا یادآوریش برام سخته
فقط تو خوب باش
ولله من زیاد دوستت دارم