سونوی واژینال دادم همه چی طبیعی بود دکتر معاینه م کرد گفت مشکلی نداری شاید از استرسه باردار نمیشی امروز موعد پریودم بودم و شدم خیلی گریه کردم یکساله اقدام میکنم نمیشه شوهرم نه اهل دود و سیگاره نه چیزی سبک زندگی سالمی داریم دختر خالم با وجود تنبلی باردار شد خیلی سختمع چیکار کنم خسته شدم از اقدام😭😭😭کاش بمیرم راحت شم اضافه وزن هم ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش یک ساله اقدامی ها چرا انقدر مایوسی ،من بچه سومم رو بعد ۲ سال حدودا باردار شدم ،دوستم کلا ۱۸ سال تو اقدام بود تا خدا اولی رو بهش داد ،انقدر ناامید نباش عزیزم ،استرس بدترین چیزه کلا بهش فکر نکن کارت رو انجام بده و بسپار بقیش رو به خدا ،دقیقا همون وقتی که بیخیالش میشی و بهش فکر نمیکنی برات اتفاق میفته ان شاالله
دور از جونت،خودت رو نباز خواهشاً ببین بیخیال شو بهش فکر نکن دنبال کارایی برو که خوشحالت میکنه اقدام ...
واقعا من به این رسیدم، جاری م یک سال اقدام بود دیگه همه میدونستن، اخریا دکتر گفته بود طبیعی باردار نمیشی فکر ای وی اف باش میگفت گفتم ولش کن حالا شد شد نشد هم مهم نیس دیگه، درکمال ناباوری باردار شد خود برام تعریف کرد، خودمم بارداری دومم همینجوری شد
فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘