2777
2789
عنوان

ثبت نام پیش دبستانی چقدر گرونه

805 بازدید | 54 پست

امروز دخترمو بردم پیش ثبت نامش کنم میگن ۱۷ میلیون 

پول باس و کتاب ایناشم جداس .واسه جشنا و مناسبتها هم جدا پول میگیرم مثلا میگفت واسه شب یلدا پارسال ۴۵۰ میگرفتیم امسال شاید هر بچه ای ۶۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه دختر من ۲۵ میگیره +کلیم خوردِ خرج در طول سال

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

والا ما مدرسه دولتی ثبت نامش کردم برای کلاس اول ،همون اول ۱۰تومن کارت کشید هی وسط هاش هم گرفت آخرش جمع کردیم شد ۲۰تومن تهرانیم.امسال دیگه واقعا نمیدونم چقدر میخواد بگیره از ما

چخبره ؟!!!!!منم باید دخترم رو مهر ببرم پیش دبستان ولی آخه باید از الان ثبت نام کنیم ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ما پارسال پیش دبستانی 29 دادیم😔

شرایطی،چیزی هم دارن ؟مثلا سنجشی چیزی ؟ولی آخه چرا اینقدرررر گرون مگه پیش دولتی نیس،

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چخبره ؟!!!!!منم باید دخترم رو مهر ببرم پیش دبستان ولی آخه باید از الان ثبت نام کنیم ؟

اره عزیزم باید از الان ثبت نام کنید چون بستگی به کلاس ها داره ی تعداد ظرفیتی باشه دیگه ثبت نام نمیکنن،مثلا کلاس دخترم پارسال ۲۶نفر ظرفیت داشت و دیگه ثبت نام نمیکردن

ببر دارالقرآن منطقه تون

دختر من‌پارسال ۹ونیم دادیم مناسبات هم جدا.البته اگه مذهبی هستی ببر که آموزشاتشون اذیتت نکنخ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم