2777
2789

اگه به خاطر حرف شوهرته بهت بگم داری راهو اشتباه میری شوهرت کاملا آنرماله و چند سال بعد با احتمال بالا بهت خیانت مبکنه و همیشه تو سرت خواهد زد نه که فقط مشکل از اون باشه مشکل از تو هم هست چون داری این وضعو ماست مالی میکنی 

گاهی مردا یه حدودی نظر میدن حالا خانم گوش کرد نکرد هم نکرد اما همسرت کاملا از رفتاراش مشخصه که وسواس داره  و خودشیفته اس و با تعریفایی که کردی از لحاظ ظاهری خودشو پایینتر ازت میدونه و هیچوقت ازت راضی نمیشه

اشتباه دوستمو نکن با پسر عموش ازدواج کرد تو دوره عقد فقط در حال ایراد گرفتن بود مادر دوستم هی ماست مالی کرد که شوهر ما هم ال بود وبل بود همه مردا اولش اینن و به باباش بروز نداد با مفصلترین جهاز راهیش کرد دختره از ترس آبرو و اینا چیزی نگفت چون کارمند بود دختر سر به زیر و طلاق اون سالها خیلی بد

پنج ماه بعد عروسی، دفعه آخر از پله ها انداختش پایین و دوستم میگفت انگار رو هوا بودم خدا نگهم داشت نه تا پله به سرم نخورد باباش فهمید و درخواست طلاق داد الان بعد بیست سال مادرش میگه ای کاش تو عقد جدا میشد دوستم همچنان مجرد اما کاملا شاد و میگه خدا روشکر میکنم بچه ندارم که ریخت نحسشونو ببینم

ببین عزیزم اینا رو نمیگم که فکرکنی میخام بزنم توسرت اما فقط میخام بدونی داری اشتیاه میکنی ببین خودت باش شوهرت مریضه من نه ارایش میکنم نه مو رنگ میکنم حتی ابروهام دست نمیزنم شوهرم اینقد ازم تعریف میکنه همیشه میگه به هیچ کدام اینا نیاز نداری خودت بدون اینا برای من ازهمه خوشگلتری عزیزم شوهرت اختلال داره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما تا چند سال اول بعد طلاق کاملا افسرده شد و اعتماد به نفسش صفر از بس پسره بهش میگفت سینه ات چرا کوچیکه واسش کرم افزایش حجم گرفته بود چرا آرایشت کمه چرا لباسات پوشیده اس چرا اینجور چرا اونجور 

حالا اونزمان پلنگ و اینا نبودن مردم در حد الان ببین چه داغونی بوده با هیچی اینقدر مقایسه گر بوده

از این مرد نباید راحت طلاق گرفت 

اینو باید سه ماه چوب تو کونش کنی بعد ازش جداشی

که تلافی کارشو در بیاری 

حالا تو به فکر لیفت ابرویی

بابا سگ و گربه نمیزارن اینطوری باشون رفتار شه

یه چنگی میندازن یه لگدی میزنن

اون وقت تو متن از اینترنت واسه عن آقا میفرستی 

تو اختیار پشت خودتم نداری؟ 

خیلی بد برات نوشتم شاید یکم عقلت کار کرد

این عنی که اسمشو گذاشتی شوهر 

احتیاج به هیچ مشاوری نداره

اینو باید یه راس بریزی تو چاه فا ضلاب

حیف که خیلی از مرحله پرتی

اسی نه شوهر من و نه هیچ کدوم از مردای اطرافم حتی اسم کراتین و لیفت ابرو و زاویه فک و این چیزا رو نمیدونن 

هیچوقت هیچوقت هم شوهرم بهم نگفته این کارو بکن اون کارو بکن مرد واقعی ابن چیزا رو بلد نیست شوهرت از کجا یاد گرفته خدا میدونه،  حتی خیلی ببخشید خیلی وقتا شده من بدنم شیو نکردم ولی با هم رابطه داشتیم و هیچوقت شوهرم نگفته چرا اینجوری بود چرا اونجوری بود، یه مرد سر به زیر که چشم و گوشش نجنبیده بدن زنش رو عاشقانه میپرسته حتی اگه طرفش زشت ترین باشه حداقلش اون اوایل ازدواح و عقد عین پروانه دورش میگرده نه اینکارا رو بکنه 

اسی حالا ما ابنا رو گفتیم روزی نشه بری باهاش زیر یه سقف و با یه بچه آواره بشی که با این بیمار جنسی چیکار کنم 

به نظرم ببرش پیش مشاور بدون اینکه شوهرت بفهمه از روانشناس بخواه که تشخیص بده ایشون اختلال جنسی و روانی دارن یا نه 

ممکنه داشته باشه 

میدونی آخر اینجور روابط وازدواج ها به کجا ختم میشه ممکنه یک روزی ازت بخواد نفر سومی وارد روابط جنسی تون بشه اکثرا هم دوس دارن مرد بیارن و ادامه ماجرا ...

از این مرد نباید راحت طلاق گرفت اینو باید سه ماه چوب تو کونش کنی بعد ازش جداشی که تلافی کارشو در بیا ...

منم تاپیک دیشبشو خوندم و حرص خوردم از دستش

یادمه این کاربر وقتی مجرد بود خیلی جسور تر بود و از خودش دفاع میکرد 

بدون اجازه پدر مادرش ژل لب و اینا تزریق میکرد،فک کنم تاپیکاش هنوز باشه

( البته اگه اشتباه نکنم ) 

نمیدونم این شوهره باهاش چیکار کرده که انقد راااااحت هر کاری دوس داره باهاش میکنه و جیک نمیزنه😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

لیفت ابرو اگه خوب و حرفه‌ای انجام بشه، معمولاً تو آرایشگاه قشنگ درمیاد و به صورتت هم میاد. جمعه هم فرصت کمه ولی اگه اعتماد داری که خوب انجام میدن، بکن. فقط قبلش یه عکس یا مدل نشون بده که بدونن چی میخوای.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

منم تاپیک دیشبشو خوندم و حرص خوردم از دستشیادمه این کاربر وقتی مجرد بود خیلی جسور تر بود و از خودش د ...

وای خواهر چه حرصی میده 

یعنی چهارتابزرگتر نبوده راهنمایی درست بکنه 

به این وضع نیفته

عزت نفس که ضعیف باشه 

بخصوص اول ازدواج 

با یه اشغال هم تو رابطه باشی ممکنه آدم خیلی حماقتهابکنه  

ولی ایشون دیگه شورشو در آورد اصلا نمی‌فهمه عمق فاجعه رو

چرا کامنتا ب پست نمیخوره💀

به تاپیک قبلی استارتر مراجعه کن😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇