2777
2789
عنوان

به نظر شما مشاوره گرفتن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
یه لحظه فکر کردم دیدم موقع مدرسه خیلی اذیت شده از دست من خیلی اعصابم خورد میشه وقتی یادم میاد چندبار ...

من تو رو می فهمم. خودزنی راهی برای مقابله با درد عاطفی شدیده. درد رو باید تبدیل به حرف کنی تا بتونی از این رنج بیایی بیرون. کسی رو داری امن باشه باهاش در مورد احساسات شدیدی که تجربه می کنی صحبت کنی؟ می تونی بنویسی؟ می خواهی بیایی توی همین تاپیک برای من بنویسی؟ هیچ زخمی، هیچ تیغی، نمی‌تونه دلت رو سبک کنه. درد رو باید گفت، نه برید...

در مورد دبیرت از فکر یک سال را در تابستون خوندن بیا بیرون. همون طور که حسابی نیست دبیر پایه ی تو باشه حسابی هم نیست که دبیر پایه ی بعدی باشه حتما. الکی یه رنج شدید برای خودت فراهم نکن. یه مدت هیچ کاری نکن تا راهی به ذهنت برسه. فعلا عجله نکن.

ورزش می کنی اصلا؟ دوست داری؟ 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکان مشاوره تخصصی بیرون از مدرسه رفتن رو داری؟ نیاز به کسی با تخصص داری که قشنگ برات وقت بگذاره.

یه بار مشاور مدرسم به اجبار می خواست بفرستتم اما نرفتم چون پیش هر مشاوری میرم لال میشم‌ 

هعی بله درست میفرمایید ولی اسم مشاور هم دیگه منو می ترسونه بعد از اینکه مشاور مدرسم همه چیو به خانوادم گفت خانوادم هنوز دارن بهم سرکوب میزنن:)

یه بار مشاور مدرسم به اجبار می خواست بفرستتم اما نرفتم چون پیش هر مشاوری میرم لال میشم‌ هعی بله درست ...

اگر خانواده هزینه رو پرداخت می کنند می تونی بری. مشاور حرفه ای می دونه که اگر به پدر و مادرت چیزی بگه چه قدر کارو خراب تر می کنه.
شاید به خاطر حرف مشاور مدرسه خانواده حاضر باشند هزینه رو بدن. می تونی کمک بزرگی بگیری. حالا بهش فکر کن. 

فعلا تا اون راه حل پیدا بشه رو بیار به نوشتن. فکر می کنی بتونی؟ 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

من تو رو می فهمم. خودزنی راهی برای مقابله با درد عاطفی شدیده. درد رو باید تبدیل به حرف کنی تا بتونی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون🙂

دبیره بهم گفته بود میمونه دبیر پایه ای که می خوام بخونمش و جلو بی افتم میدونم هست خودش گفته بود میمونه مدیر هم گفت هیچکس اجازه نمیده از مدرسه بره چون حکمش مدرسه خودمون میزنم معلم پرورشی هم گفت امکان نداره کسی بزاره بره چون به درس خیلی اهمیت میده و وقت براش ارزش داره

اما فرداش بهمون یه برگه دادن که به دبیرا نمره بدیم همه کسایی که میدونستن به این دبیر وابستم اومدن پیشم گفتن به دبیر ادبیات یک دادیم اگه به خاطر اون نمره از مدرسه بره خیلی بد میشه😭🙂

به نظرتون عیب نداره از معلم پرورشی بپرسم نظرسنجی دبیرا هرکسی کم بشه واقعا اخراج میشه یا نه؟🙂

هرکاری می کنم تابستون نمی گذره و خیلی دلم برای اون دبیر تنگ شده خیلی فقط درسه که باعث میشه خیلی زود بگذره اما اینکه خیلی تلاش کنم و آخر قبول نشم خیلی ترسناکه😭

بله کونگ فو میرم

اگر خانواده هزینه رو پرداخت می کنند می تونی بری. مشاور حرفه ای می دونه که اگر به پدر و مادرت چیزی بگ ...

اونا بعد از حرف مشاور مدرسه خواستن بفرستنم اما من اصلا نرفتم همیشه بهونه اوردم چون میدونم اگه برم پیش مشاور لال میشم و اینکه میدونم تا یه مدت همشون بهم میگن روانی🙂

مشاور مدرسم با اینکه خبرچین بود اما بر خلاف مشاور مدرسه قبلیم و مشاوری که چندسال پیش رفتم می تونست باهام صحبت کنه هروقت استرس میگرفتم سریع می‌فهمید اما من چند بار رفتم مدرسه برای ثبت نام جهشی و به همه سلام کردم به جز مشاور مدرسه حتی به مستخدم هم سلام کردم و باهاش صحبت کردم،ولی وقتی مشاور مدرسه خودمون از پیشم رد شد سرم انداختم تو گوشی می ترسم خیلی از دستم عصبانی باشه به خاطر این کارم🙂و حتی می ترسم دیگه باهاش صحبت کنم و دوباره به بقیه بگه هرچند حس می کنم دفعه قبلی که گفت خودم مقصر بودم چون ۵ بار دستم دا چک کرد وقتی دید دوباره زدم زیر قولم گفت من نمی تونم به خانوادت نگم دیگه چون اگه بلایی سرت بیاد عذاب وجدان میگیرم و تقصیر منه که نگفتم اما حس می کنم دیگه اعتماد کردن بهش اشتباست😔🙂