2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 18146 بازدید | 1356 پست

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا صاحب الزمان ادرکنی مولاجان💚

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

من هزار صلوات به نیت تعجیل در ظهور حضرت می فرستم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
@هنرعاشقی‍ @همونی_که_خیلی_نایسه،‍ @زمستون00برفی‍ @پانیذ75‍ @قندعسل‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ...

سلام عزیزم منم به شما تبریک میگم خیلی ممنونم که تگم کردی چشم حتما نگاه میکنم🌷🌿

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

ده تا گل من🌷🌿

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

من هزار صلوات به نیت تعجیل در ظهور حضرت می فرستم

سلام دوست عزیز 

عید شما مبارک 🌹🪴

خداوند برکت بده به عمر 

و مال و سلامتی شما ..

و یاوری حضرت رزق واسع شما باشه 🤲

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

500 مرتبه التماس دعا

سلام خواهر 

خوش آمدین🪴🌹

قبول باشه 

عاقبت بخیر بشید 

با دعای مستجاب امام مبین 🤲

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ده تا گل من🌷🌿

سلام بانو‌

خوش آمدین 🌹🪴

خدا از همه ما بپذیره و با فضل 

بی نهایتش با ما حساب کنه 🤲

ممنونیم 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰