2777
2789
عنوان

عرض خونه امون کمه

92 بازدید | 7 پست

۲ متره خونه کلا ۶۰ متره

از صبح تا بعد از ظهر تو خونه با بچه کوچیک عین دیوونه ها میشم

کسی خونه اش انقدر کم عرض هست؟ عین قبر می مونه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارمیشه کرد

اکثرخونه ها همین شدن عصرا باکالسکه برو پیاده روی حالت عوض شه

چهارتاگلدون طبیعی رنگی بگیر

اینجوربه خونه ات نگاه کنی افسرده میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یعنی باید رید تو دهن اون کسی ک این خونه ها رو نقشه کشی میکنهفقط میخوان ب عنوان ی خونه بدنش ب بدبختی ...

ریدمونن واقعا

دیوونه میشیی یه صبح تا شب توش بمونی

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
چیکارمیشه کرداکثرخونه ها همین شدن عصرا باکالسکه برو پیاده روی حالت عوض شهچهارتاگلدون طبیعی رنگی بگیر ...

گلدون گذاشتم ولی بازم خفه اس 

انگار دیوار تو حلقته

۲متر؟؟ مطمئنی خیلی کمه با چه عقلی خونه کشیدن تو دومتر

بخدا دو مترو نیمه 

هر جور میچینیش باز خفه اس