2777
2789
عنوان

به نظر شما اول دختر پیشنهاد برای رابطه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به طرف داره یکی میبینی جنبش رو داره فرهنگش داره 

یکی میبینی نه نداره همش همون به روت میاره میگه تو و من خواستی تو گفتی

به خود فرد ربط داره 

باید شناخت داشته باشی از شخصیتش

من خودم رفتم گفتم و حتی یه بارم به روم نیارد این موضوع رو ولی خب ادم وقتی یکی رو دوست داره باید بره ...

ببخشید میشه بگید بعدش چی شد؟

هنوز باهمید؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

ما یکی از فامیلامون تو صدا سیما بود یه دختر همکارش بود بهش پیشنهاد داد و هفته پیش عقدشون بود 

من نمیپسندم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه دوست ندارم خودمو واسه کسی کوچیک کنم 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

همیشه اسپرم میره سمت تخمک پس دنبال هیچ پسری نرو

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم مرسی😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

والا پسرای این دوره وزمونه هیچکدوم شعور این حرکتو ندارن
شوهر من خودش دو سال دنبالم بود سعی میکرد توجهمو جلب کنه تا بهش بله رو دادم
الان تو هر دعوا بهم میگه تو دنبالم افتااادی تو منو میخوااااستی ولم نمیکردییی   
حالا فکر کن اگه واقعا بهش اول ابراز علاقه میکردم چیا نمیگفت

بستگی به طرف داره ولی اکثرا نه

ببخشید یعنی یه دختر به شما پیشنهاد بده چه حسی میگیرید؟

چون کاربر اقا بودید پرسیدم