2777
2789

من دیگه خسته شدم. چه اون زمانهایی ک برا رسیدن به یه فرد خاص نذر کردم و ختم انجام دادم، چه اون زمانایی ک شخص خاصی مد نظرم نبوده، حاجت نگرفتم

دیگه هم ناراحتم هم عصبانی هم خسته

بابا مگه ما مخلوقت نیستیم؟ منم حقی توی گنجینه ی نعمت هات دارم خب.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ی واقعیتی بگم همیشه میگن از تو حرکت از خدا برکت 

شما هم اینکه صرفا چله برداری جوابگو نیست 

باید بری مکان هایی که واقعا دنبال دختر خوب میگردن یا تو اجتماع باشی برای خودت 

وگرنه تو خونه بشینی دعا کنی خدا نمیتونه برات معجزه کنه که 

درضمن تو وقتی ی چله بمیداری اول اینکه باید ببینی مانعی این وسط هست کثل گناه سعی کنی توبه کنه و دیگه سمت اونا نری دوما باید همیشه صلاح خدا رو درنظر بگیری و بگی هرچی به صلاح خودته!  سوم اینکه اگر نشد با بال اول باید چندین مرتبه چله رو نکرار کنی برای بعضیا همون موقعهداس برا بعضیا یک ماه طول میده برا بعضیا بعد چله اشون بعضیا ده بار دیگه چله رو انجام میدن ولی اینو بدون که اگر نشد ببین کجای کارت میلنگه و از خدا اصلا ناامید نشو ما ادما صبرمون کمه درصورتی که نمگردیم مشکل اصلی رو پیدا کنیم نشد هم میندازیم گردن بالایی

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

و اگر دوس داشتی ذکر استغفار امام صادق ع رو بخون 

یا نوشتن سوره احزاب با وضو و نیت قلبی کامل 

خواندن نماز جعفر طیار 

خواندن نماز شب 

ببین اینایی که الان برات گفتم همشون رو به این باور بخون که خدایا مرسی که بهم ی همسر خوب میدی 

و باید مداومت داشته باشی و ول نکنی تا جواب بگیری 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

و اگر دوس داشتی ذکر استغفار امام صادق ع رو بخون یا نوشتن سوره احزاب با وضو و نیت قلبی کامل خواندن نم ...

ببین انقد خسته و ناراحت و عصبانیم ک دیکه نه ذوقی نه حالی نه امیدی به هیچکدوم ندارم حقیقتا

دلم میخواد با خدا قهر کنم. ک قهر کنم کجا برم؟ هرجا برم هست