2777
2789

تو کار فروش لوازم خانگی هستم هر سوالی دارین بپرسید جواب میدم درباره برند های لوازم برقی ، قابلمه ها و ..‌.

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال ساید الکتروشیتل به نظر شما خوبه؟ قیمتش حدود چنده

یخچال ساید هیمالیا مدل تسلا گزینه بهتری می‌تونه باشه تو یه رنج قیمته با الکترو استیل شاید هم کمتر 

امیر❤️

سلام تو خرید سرخ کن سشوار ریش تراش آبمیوه گیری جارو برقی تمام وسایل برقی اینطور بکم البته مال آشپزخونه ب چیش توجه کنیم و چ برندی؟ 

مارک اکروپال چی 

و اینکه سرویس کریستال ۶نفره قیمتش چنده 

چمدان قاشق چنگال چند نفره هست و قیمت کدوم مارک

هیچوقت نفهمیدم....چجوری باید از یخچال مراقبت کنیم؟؟

محافظ حتما متصل کنید مخصوصا که الان هر دقیقه برق می‌ره 

یخچالتون رو در مجاورت وسیله هایی که گرما زا هستن مثل آبگرمکن قرار ندین 

اگه پنل لمسی داره یخچالتون حتما تنظیماتش اوکی باشه

خیلیا وقتی یخچال مدت زمان بلندی باز میمونه و آژیر میزنم یخچال بی توجهی میکنن شما توجه کنید و سریع ببندید 

امیر❤️

سلام تو خرید سرخ کن سشوار ریش تراش آبمیوه گیری جارو برقی تمام وسایل برقی اینطور بکم البته مال آشپزخو ...

سرخ کن نینجا یا گاسونیک

ریش تراش dsp شک نکنید

آبمیوه گیری روگن و پاناسونیک 

جاروبرقی بوش یا آیگه 

امیر❤️

سلام تو خرید سرخ کن سشوار ریش تراش آبمیوه گیری جارو برقی تمام وسایل برقی اینطور بکم البته مال آشپزخو ...

سشوار پرومکس خوبه 

آکروپال گلدن اپال خوبه 

کریستال برند بوهمیا خوبه قیمت بروز دستم نیست

امیر❤️