سلام خانوما
امیدوارم حالتون خوب باشه
من از کل زندگیم ناامیدم و دچار فروپاشی روانی شدم.
آدم مذهبی نیستم ولی امروز حین گریهها و التماسهام به خدا، ناگهان یه چیزی انگار بهم گفت که سلام بر ابراهیم رو بخون. وقتی دانلود کردم و خوندمش، خیلی گریه کردم. از خدا و شهید خواستم که بهم کمک کنن و یه راهی توی زندگیم باز کنن که توی گناه غرق نشم... که بتونم خودمو از منجلابش بکشم بیرون.
با خودم عهد کردم کاری بکنم که منو مقید به نگه داشتن قولم بکنه. نمیدونستم چی تا وقتی که فکر کردم برداشتن یه چله میتونه بهم کمک کنه و خیلی اتفاقی متوجه شدم از امروز تا ۱۵ تیر که عاشوراست، چهل روز فاصلهاست🥲❤️
بهترین نشونهای بود که خدا بهم داد...
منم تصمیم دارم یک بار برای همیشه گناهم رو ترک کنم و آدم بهتری بشم
فقط به خاطر خدا و خوشحالی خدا چون حواسش بهم هست... حتی وقتی که بدترین دشمنش شدهبودم...
از امروز تصمیم دارم توی این چهل روزی که از خدا توفیق گرفتم، سعی کنم با پاکی زندگی کنم. نمازم رو دوباره شروع کنم، با اخلاق خوبی با خانواده برخورد کنم، خشممو کنترل کنم و گناهم رو ترک کنم.
بر همین اساس هر شب راس ساعت ۱۲ شب، همراه دو رکعت نماز به نیت شهید ابراهیم هادی، یک دعای توسل هم برای شادی روحشون میخونم. انشاالله که به نیت پاک بودن ایشون، خدا به من هم کمک کنه از منجلاب گناه بیرون بیام.
اگه کسی دوست داشت همراه من باشه، هدفش از این چله رو بنویسه و هر شب بیاد و بگه که اون روز چقدر تونسته پاک بمونه و نذر و هدفش رو زنده نگه داره.
التماس دعا🌱🌸