2777
2789
عنوان

اگه یه جایی ببینین حقتون ضایع شده و نتونین کاری کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقم دوباره برمیگرده به خودم چون حقمه حتی اگه کاری نکنم چون خدا ناظر و حاکمه

این یه چرخه س و تکرار میشه یه بار بر ماست و یه بار با ماست حقتو گرفتن حقشون هم گرفته میشه 🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

گفتم

دوباره باهاشون دوستی بندازه 

اینبار شوهرتو بزنه به جیب 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حقم دوباره برمیگرده به خودم چون حقمه حتی اگه کاری نکنم چون خدا ناظر و حاکمهاین یه چرخه س و تکرار میش ...

اره خب تجربه مشابه همین مشکلی ک الان دارم قبلا هم داشتم بعد دوسال خدا جوابشونو داد طوری ک خودشونم باورشون نمیشه ولی نمیدونم چرا تو زندگیمون خدا این جور ادما رو قرار میده تو هشت سال زندگی مشترک این بار سومه😔😔

چشم عسلیتونم 🥰🥰
اره خب تجربه مشابه همین مشکلی ک الان دارم قبلا هم داشتم بعد دوسال خدا جوابشونو داد طوری ک خودشونم با ...

عزیزم اره واقعا بده اینا فقط به فکر دنیای الانشون و گرنه حق الناس وحلال حروم سرشون میشد 

زیاد خودتتو دیگه ناراحت نکن حتما خدا حقتو می گیره و در شناخت ادما هم دقت کن با اینکه بعضیا رو از ظاهر نمیشه شناخت اما دیگه مواظب شو❤

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...