2777
2789

هورمونام به هم ریخته 

پریودیم به هم ریخته 

چهرم داره زمخت میشه 

موی زائدم زیاد شده

کاش خدا یه درمانی بهم نشون بده 😭

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

تنبلی تخمدان راه حل داره

1  حذف قند

2 مرغ حذف

3 ترشی حذف

4 شکر حذف

5 میوه خشک حذف

6 روغن صنعتی حذف

7 ورزش میکنی

8 سیاهدونه و عسل میخوری

9 هر شب شکمت با روغن سیاهدونه ماساژ میدی

10 دور کمرت یه شال میبندی همممیشه باشه رحمت گرم بشه

11 پریود تموم شد چسب کمر میزنی

12 سردی و گرمی غذا ها رو رعایت میکنی

13 روزی نیم ساعت آهنگ شاد بزار برقص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته از کی اینطوری هستی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

رژیم غذایی مناسب

ورزش

دکتر وقرص هورمونی مثل مارلین هم کمک میکنه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

سی سالمه پنج ساله دچارشم

متاهلی 

دارو چیا خوردی

ازمایش هورمونی دادی

بچه داری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه مجردم

ازمایش بده ببین در چ حده و علتش چیه

ورزش کن نزار چاق بشی نگو لاغرم و ورزش نمی‌خواد واقعا تاثیر داره زیر نظر دکتر هم باش

هر چقدر ورزش میکنم وزن کم نمیکنم

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲