دوستان میشه کمکم کنید؟داداشم اسفند نوبت دکتر داره باید بیایم تهران یه شب بمونیم.من کارت ملی دارم چون شناسنامم رو تو کیفم بود تقریبا یه ماه پیش دزد برد.الان تقاضا المثنی دادم ولی تا اون موقع اماده نمیشه..ولی داداشم شناسنامه داره.به نظرتون هتل قبول نمیکنه؟
من از دوستم که فرانت افیس هتله برات پرسیدم الان.گفت باید یه مدرکی دال بر برادر و خواهر بودنتون باشه.مثلا شناسنامه پدر.یا باید از اماکن نامه ببرین.کارت ملی هم حتما باشه.اگر مشخص نکنی که خواهرشی بدون شناسنامه نمیذارن اتاق بکیری
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
شناسنامه پدر که اسم هردوتون توش باشه.باید مشخص بشه خواهر و برادرین.اگه نه میفرستنتون اماکن تا نامه بگیرین.
البته اکثر هتلها سختگیرن اما ممکن استثنا هم باشه.
مهمانسرا هم فک نکنم خیلی گیر بدن اما بازم یه مدرک میخوان
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"