2777
2789

من از دوستم که فرانت افیس هتله برات پرسیدم الان.گفت باید یه مدرکی دال بر برادر و خواهر بودنتون باشه.مثلا شناسنامه پدر.یا باید از اماکن نامه ببرین.کارت ملی هم حتما باشه.اگر مشخص نکنی که خواهرشی بدون شناسنامه نمیذارن اتاق بکیری

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دوستم که فرانت افیس هتله برات پرسیدم الان.گفت باید یه مدرکی دال بر برادر و خواهر بودنتون باشه. ...

یعنی چی کار کنم عزیزم؟کارت ملی بابامم بیاریم چی؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

من با برادرم هتل رفتيم

با همون كارت ملي

با شوهرمم رفتيم بدون هيچي😂همين تابستونم رفتيم ويلامون خواستيم از اون جاده برگرديم تو ترافيك مونديم .هيچي نداشتيم سه تا خانواده

رفتيم هتل سوييت سه خوابه دادن بهمون

عزيزم شناسنامه نميخواد همون كارت ملي كافيه شناسنامه براي احراز هويت زن و شوهره

عزیزم یعنی من کارت ملی داشته باشم داداشم شناسنامه کافیه؟نریم اونجا راهمون ندن بی جا بمونیم🙄

عزیزم یعنی من کارت ملی داشته باشم داداشم شناسنامه کافیه؟نریم اونجا راهمون ندن بی جا بمونیم🙄

زنگ بزن بهشون بگو

حالا ميخواي شناسنامه باباتم بردار

ولي قبوله همونا

یعنی چی کار کنم عزیزم؟کارت ملی بابامم بیاریم چی؟

شناسنامه پدر که اسم هردوتون توش باشه.باید مشخص بشه خواهر و برادرین.اگه نه میفرستنتون اماکن تا نامه بگیرین.

البته اکثر هتلها سختگیرن اما ممکن استثنا هم باشه.

مهمانسرا هم فک نکنم خیلی گیر بدن اما بازم یه مدرک میخوان

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
شناسنامه پدر که اسم هردوتون توش باشه.باید مشخص بشه خواهر و برادرین.اگه نه میفرستنتون اماکن تا نامه ب ...

عزیزم تو کارت ملیم خب اسم پدر هست.نمیشه؟