2777
2789

لوبیا رو جدا بپزم بعد موقع اضافه کردن سبزی بریزم؟

یا بزارم جدا کامل بپزه چند ساعت آخر بریزم؟

سبزی بسته هام یک کیلیوی هست نصفش کافیه؟

گوشت ربع کیلو؟

خانم ها درسته دو نفریم ولی دو الی سه وعده هم بشه عیب نداره با توجه به دو الی سه وعده بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گوشتو تفت میدم بعد لوبیایی که قبلا خیس خورده میریزم یکم تفت میدم بعد سبزی و اب میریزم تا بپزن

نصف بستع سبزی کافیه گوشتت هم بشمر ببین چندتیکه‌س هروعده چندتیکه میخورید به تعداد بنداز

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین اگه میخوای هم ناهار بخوری هم شام به ازای هر نفر یه مشت لوبیا خیس کن برای دو وعده چهار مشت البته مشت بزرگ بزرگ نه ها😂😂😂  سبزی رو نصف کن یک کیلو خیلی زیاده  کاملللل سرخش کن طوریکه سبز تیره بشه اونجوری قشنگ تر میشه لیمو عمانیاتو بزارتو ابجوش که تلخیش بره اینا کارای مقدماتیشن😂😂

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

آره من لوبیا رو جدا میپزم 

پیاز رو تف بده یکم بعد گوشت رو اضافه کن یکم که سرخ شد نمک و یکم ففل سیاه و زرد چوبه ببین یکم بزنی هااا اضافه کن بعد آب بریز سبزی تو اضافه کن بعدم لوبیا رو بریز  با لیمو

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
من که گوشتو تفت میدم بعد لوبیایی که قبلا خیس خورده میریزم یکم تفت میدم بعد سبزی و اب میریزم تا بپزنن ...

گوشتم ۸ تیکه درشته پس لوبیا رو اول کار بریزم میپزه عزیزم؟

سبزی رو زیاد سرخ کنم عب نداره؟رب چقدر

هرکی از یه روش درست میکنه

من اول گوشت و با پیاز و ادویه حسابی تفت میدم

سبزی هم ک جدا سرخ میکنم بعد ب گوشت اضافه میکنم

بعدشم لوبیا رو درحد چند دیقه باشون تفت میدم و اب میریزم

اب سرد بریزی هم خوشمزه ترمیشه

این بهترین روشه 

سبزی هم زیاد نریز همون بسته یه کیلویی رو سرخ کن بعد تقسیمش کن ب سه قسمت

یه قسمتشو بریز تو این غذا

گوشت هم خودت حساب کن مثلا ب فرض نفری ۵تا تیکه ک بیشتر نمیخورید؟؟؟

گوگل سرچ کن.. هر غذایی میخوای بهت دستور میده.

اول پیاز و‌گوشت رو تفت بده بعد سبزی تفت داده رو اضافه کن بعد لوبیایی که خیس داده بودی اضافه کن بعد داخلش آب جوش اضافه کن نمک و فلفل و زردچوبه بزن بذار چندساعت بپزه .

یه ساعت آخر هم بهش لیمو عمانی که خیس کرده بودی رو اضافه کن. من بهش رب انار هم کمی میزنم