2777
2789

ما در مرحله آشنایی بودیم خانواده ها هم در جریان بودن قرار بود خیلی زود نامزد بشیم که یهو پسره عوض شد و گفت من نمیتونم این رابطه رو ادامه بدم کات کنیم منم خیلی دلیلش رو پرسیدم جواب نداد و بلاکم کرد 

حالا آن بلاک کرده 🙁

تو این یه سال اصلا خبری از هم نداشتیم ولی میدونم که چکم میکنه 

احتمالا نخواسته تو بلک لیستش باشی چون شاید گوشیشو کسی چک میکنه یا میخواد ببینه تو هم چکش میکنی میری پیام بدی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بلاکش کردم از همه جا اگه تو بلک لیستش باشم مگه چی میشه

ممکنه باز خواستش کنن یا ازش توضیح بخوان

مثلا رفته رل زده رلش بخواد چک کنه گوشیشو و بگه این کیه و فلان و اینا شایدم این نباشه ، میخواد دوباره بیاد و شروع کنید ولی اینبار تو بری 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

ممکنه باز خواستش کنن یا ازش توضیح بخوانمثلا رفته رل زده رلش بخواد چک کنه گوشیشو و بگه این کیه و فلان ...

چرا من برم وقتی خودش بی دلیل رفت بلاکمم کرد 

بعد اینکه رابطه مون تموم شد تو بیوش نوشت نا امید از همه چیز و عکسش رو برداشت 

پشیمون شده میخواد برگرده ولی تو اصلا بهش برنگرد

خب چرا اقدام نمیکنه که برگرده 

من باید دلیلش رو بدونم که چرا رفته 

اگه خیانت کرده یا آدم دوقطبی هستش که یه روز منو بخواد یه روز نخواد قبولش نمیکنم ولی تا اونجایی که من میدونم مشکل ماشی واسش پیش اومد و چند روز قبل کات گفت تا چند سال دیگه نمیتونم تدارک عروسی ببینم و خانواده تو هم قبول نمیکنن منم راضیش کردم ولی چند روز بعدش یهو رفت 

چرا من برم وقتی خودش بی دلیل رفت بلاکمم کرد بعد اینکه رابطه مون تموم شد تو بیوش نوشت نا امید از همه ...

خب اینکه تو بری فکر مریض اونه که فکر میکنه تو چکش میکنی و حالا که اینجوری کرده خب پس بهتر که بلاکش کردی 🫠

خب چرا اقدام نمیکنه که برگرده من باید دلیلش رو بدونم که چرا رفته اگه خیانت کرده یا آدم دوقطبی هستش ک ...

چقد ساده ایی 🤦‍♀️

یکی دیگه رو پیدا کرده بود بهونه مالی کرده

الان میخواد بهت برگرده 

پ تو این یه سال کجا بود هههه لابد فکر میکنی وضع مالیش خوب شده و میخواد برگرده و با تو ازدواج کنه

خدایا شکرت ...💕🌱

آره بلاکش کردم ولی یه ساله دلم خونه 😢

دیگه بهش فکر نکن ، به ادم بهتری که بعدا قراره بیاد فکر کن❤️

چقد ساده ایی 🤦‍♀️یکی دیگه رو پیدا کرده بود بهونه مالی کردهالان میخواد بهت برگرده پ تو این یه سال کج ...

همسایه مونه خبر دارم از خودش و خانوادش 

اگه یکی دیگه رو میخواست و مشکل مالی نداشت که ازدواج می‌کرد و منو چک نمی‌کرد