2777
2789

خودتون چیزای مقوی کمتر خوردید بخاطر اونه البته اگه شیر مادر میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه نوزاد نیست شیرخواره 

صد گرم در ماه خیلی کمه باید علتشو پیدا کنی 

خوب شیر میخوره؟ ادرارش کم نیست؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اشکال نداره همیشه که نباید مثل هم باشه اگر چند ماه وزن اضافه نکرد و بیقرار بود باید ببریش دکتر

ببین بی قرار نی‌شکر خدا گریه های عادی داره ولی این ماه اینقد کم‌وزن گرفته نگرانم هرماهم‌چکاپ ماهانه میشه پیش متخصص

الان دیگه نوزاد نیست شیرخواره صد گرم در ماه خیلی کمه باید علتشو پیدا کنی خوب شیر میخوره؟ ادرارش کم ن ...

میدونم سر همین‌نگرانم‌چجوری پیدا کمم علت ...ازمایش ادرارشم خوب بود .شیرم کلا بد میخوزه از بچگی با شیطنت میخوره و‌بسیاز کم ولی با همون وضع همیشه وزن‌میگرف

ببین بی قرار نی‌شکر خدا گریه های عادی داره ولی این ماه اینقد کم‌وزن گرفته نگرانم هرماهم‌چکاپ ماهانه ...

اگر مشکلی بود دکترش میگفت بهت پسر منم اینجوریه حالا بزرگتر بشه دستت میاد یه وقت میبینی نمودارش باشیب تندتری میره یه وقت کندتر اگر نمودار کامل افقی یا نزولی بود اون یعنی یه مشکلی هست با یکماه که نمیشه گفت بچه ها با یه درد کوچولو وزن کم میکنن بعد دوباره وزن میگیرن 

اگر مشکلی بود دکترش میگفت بهت پسر منم اینجوریه حالا بزرگتر بشه دستت میاد یه وقت میبینی نمودارش باشیب ...

بیین خیلی قشنگ برام گفتی ...ممنونم ازت .... اصلا ابنقد گریه کردم ک نگو همش میترسم مشکل جدی داشته باشه