یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
الان دیگه نوزاد نیست شیرخواره صد گرم در ماه خیلی کمه باید علتشو پیدا کنی خوب شیر میخوره؟ ادرارش کم ن ...
میدونم سر همیننگرانمچجوری پیدا کمم علت ...ازمایش ادرارشم خوب بود .شیرم کلا بد میخوزه از بچگی با شیطنت میخوره وبسیاز کم ولی با همون وضع همیشه وزنمیگرف
ببین بی قرار نیشکر خدا گریه های عادی داره ولی این ماه اینقد کموزن گرفته نگرانم هرماهمچکاپ ماهانه ...
اگر مشکلی بود دکترش میگفت بهت پسر منم اینجوریه حالا بزرگتر بشه دستت میاد یه وقت میبینی نمودارش باشیب تندتری میره یه وقت کندتر اگر نمودار کامل افقی یا نزولی بود اون یعنی یه مشکلی هست با یکماه که نمیشه گفت بچه ها با یه درد کوچولو وزن کم میکنن بعد دوباره وزن میگیرن