2777
2789

سلام خانوما این عکسی که میزارم ببینید حشره ساس هستش یا نه؟

خیلی تخت و نازکه اصلا تپل و گوشتی نیست

بعد بو نمیده اصلا و خونی هم نیست

گزیدگی هم اصلا نداشتیم تو این چند وقت

نمیدونم واقعا ساسه یا نه؟

تورو خدا کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن

چند وقته تو خونه میبینم چندتا ریز و درشت

ممکنه از فضولات کبوتر و یاکریم باشه؟؟ چون تو کانال کولرمون لونه کردن

چیکااااار کنم؟!؟!؟!؟😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما همسایه طبقه بالامون به یاکریم وکمتر غذامیداد همون باعث شد کل آپارتمان گرفتار ساس شدن من هم با هزار بدبختی اون رو از خونمون پاک کردم اولین علامتش هم این هست روی دست وپا به صورت قطاری جای نیش،حشره هست واین خشره تو تاریکی بیرون نیاد و لالن گوشه های خونه رو نگاه می بینی که اونجا هستن چارچوب کمد دیواری وشکافی تو دیوار باشه

می شود نیمه شبی گوشه بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی

ساس وقتی میکشیش توش خونه من قبلا خونمو ساس زده، بعدم حتما نیش میزنه چون خونخواره اگه تا حالا گزش ند ...

نه این وقتی میکشی اصلا توش خون نیست

اصلا خیلی نازک و تخته

یجوری که هیچی برای له کردن نداره

عزیزم ما همسایه طبقه بالامون به یاکریم وکمتر غذامیداد همون باعث شد کل آپارتمان گرفتار ساس شدن من هم ...

نه عزیزم اصلا گزش اینا نداریم اصلاااا

شما چیکار کردین از شرش راحت شدین؟؟؟

وای دوباره یاد اون روز ترسناک افتادمممم

اتاقم دوماه خالی بود وقتی برگشتم یه جونورای ریزی که شبیه اشک بودنو قهوهای چسبیده بودن به موکت اتاقم یکیشون گازم گرفت ولی نمیدونستم زیز موکت چه خبرهههههه وای زیز موکت پر بوددد پررررر موکتو از طبقه دوم پرت کردم پایین حتی نمیشد ببری پایین 😟😟

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒