2777
2789
عنوان

خانما برم مشهد چی بیارم سوغات

141 بازدید | 21 پست

خانما من قراره برم مشهد قبلا هم رفته بودم و برا خونوادم لباس خریدم ولی لباس داداشم کوچیک بود براش حالا هم میترسم لباس بیارم یا کوچیک باشه یا بزرگ به نظرتون چی بیارم؟ برا مامانم که روسری میخرم ولی برا داداشم و بابام و خواهرم نمیدونم چی بیارم

تا الان فکر میکردم سوغات مشهد زرشک و نبات و زعفرونه😁

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خوردنی بگیر

زعفران و......

چه گرون هم شدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

والا زرشک زعفرون سجلده تسبیح چادر نماز

کلاه افتابی برای پدر و برادرت

لباسای ساحلی تمام نخ برای مادرت تو خونه تیی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برای منم پیش اومده. 

از اونموقع دیگه زرشک و زعفرون میارم راحت شدم😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
برای منم پیش اومده. از اونموقع دیگه زرشک و زعفرون میارم راحت شدم😅

آره حالا مامانم میتونم براش روسری یا پارچه بیارم ولی داداشم و خواهرم و بابام نمیدونم میگم فقط برا مامانم بیارم برا اونا هم یه فکری میکنم

خوردنی بهتره؟ زشت نیست؟

چه زشتی؟قیمتا دستت هست؟زعفرون،زرشک، انواع شیرینیا،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوردنی بهتره؟ زشت نیست؟

برای پدرت هم یه پیراهن بیار عرض سینه تیشرت خواهر برادرت هم اندازه بزن واسه اونا هم تیشرت بگیر متر ببر با خودت راستی سوهان هم میتونی بگیری اما به نظرم اگه واسه مامانت سوغات میگیری واسه بابات هم حتما بگیر راستی دمپایی روفرشی و...هم زیاد میفروشن هم مردونه هم زنونه شماره پاهاشون را هم داشته باشی میتونی بگیری