2777
2789
عنوان

چه روز دیگه تولد پسرمه

86 بازدید | 19 پست

خیلی دلش میخاد دوستاش رو دعوت کنم برا جشنش 

تو گروه مادرا میخوام بگم هر کی دلش بود بچه اش رو بفرسته نمیدونم ولی چجوری بگم میشه بکین ؟

و اینکه لازمه معلمش رو هم دعوت کنم یا نه ؟

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

دوستاش فقط دوستای صمیمی یا کل بچه های کلاس؟به نظرم دوستان صمیمی را دعوت کنید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاش فقط دوستای صمیمی یا کل بچه های کلاس؟به نظرم دوستان صمیمی را دعوت کنید

نمیدونم دوست صمیمی زیاد نداره

میتونی یه کارت دعوت تولد بخری و روش متن بنویسی بزاری توی گروه.یا اون دوستانی که پسرتون میخواد رو زنگ ...

نمیدونم باورت میشه هیچ برنامه ای نریختم ؟تولدش جمعه است ولی هیچ کاری نکردم😢

میتونی بگی یه دورهمی میخوام بگیرم تولد نیس که کسی تو زحمت نیفته.البته بچتم گناهه هیشکی براش کادو نیا ...

اررره این خیلی خوبه 

معلم رو دعوت کنید اما معلمها اجازه ندارن تولد شاگرداشون برند تا جایی که من میدونم

دوس ندارم دعوتش کنم چون باهاش راحت نیستم 

بنظرت اگه بعدا بشنوه ناراحت میشه؟

دوس ندارم دعوتش کنم چون باهاش راحت نیستم بنظرت اگه بعدا بشنوه ناراحت میشه؟

فکر نکنم حداقل ما اونقدر با معلمامون راحت نیستیم که بخوایم تولد دعوتشون کنیم حتی اگه دعوتم کنیم فکر نکنم بیان

نمیدونم باورت میشه هیچ برنامه ای نریختم ؟تولدش جمعه است ولی هیچ کاری نکردم😢

ولی از الان بفکر باش اول دعوت کن تعداد مهموناتو حتما بدون و اینکه بچه ان یا بزرگم است.

فینگر فودها و پیتزا لقمه ای گزینه خوبیه با پفیلا و ابیموه و کیک  تولد و خوراکی های رتگی