2777
2789

من۶ ساله ازدواج کردم سنم بالاست

الان ۳۶ سال سن دارم. 

و از اول منو همسرم چون خیلی بی کس و بی پشتوانه و بی پولیم تصمیم گرفتیم بچه نیاریم.

پارسال ناخواسته باردار شدم و ب حرف این و اون و همسرم اون گناه و ناشکری بزرگ رو مرتکب شدم. و سقط...

یک ساله دیگه مردم

زندگی نمیکنم‌ 

با حسرت به همه بچه های کوچیک و بزرگ نگاه میکنم. ته دلم از همسرم متنفرم. و بدتر از همه اینکه مطمئنم خدا دیگه دوسم نداره. و از خودم بدم میاد

امسال ی کار پیدا کردم با خواهش و التماس ب شوهرم گفتم بیا پیشگیری نکنیم ببینیم بازم میشه؟ ماه قبل اصلا پیشگیری نکردم ولی دیگه نشد. دکتر هم میخوام برم. همه هزینه هاشو خودم جورمیکنم اصلا دیگه منتظر شوهر نمیمونم. جالب اینجاست ک تا امسال راضی نبود کار کنم. میگفت خسته میشی و حقوقا کفاف رفت و آمد هم نمیدن. ولی حالا معلوم نیست دیگه بتونم منم مادر بشم یا نه؟ تا پارسال میگفتم بچه طفلی گناه داره بیارم قاطی مشکلاتم کنم. الان یه ساله فهمیدم خودم خیلی گناه دارم 

خلاصه دلم پر از درده. من یه گناهکارم. ولی بشدت پشیمون. و بزرگترین ضربه دنیا رو خودم ب خودم زدم. لعنت ب اونایی ک میگفتن نیار اگه پول نداری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتون بالا نیست

امیدوار باشید

افکار منفی رو دور بریزید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

توبه کن خدا میبخشه

نا امید نباش

ان شاءالله خدا ی نی نی بهت بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

سنتون بالا نیست
و خدایی یدونه بچه دیگه خرجش اونقدرا زیاد نیست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بعله ولی برای من 21 ساله خیلی زوده هنوز

نه سن نرمال بارداریه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

عزيزم براي چي به خودت عذاب وجدان ميدي؟ خدا خودش هم از دل ادماش خبر داره اگر شرايط ماليتون اونقدر اوكي نيست مسئله اي نيست اگر نياري ولي اگر خب خودت دوست داري اقدام كن مطمئن باش ميشه از اين به بعد هم زندگبتون رو خودت انتخاب كن عزيزم اين و اون ميان و ميرن

منم چندماه پیش سقط کردم البته خودش سقط شد

دلیلشم میدونم چون وقتی فهمیدم باردارم گریه کردم ک امادگی نداریم وضع مالیمون اوکی نیست

خدا هم گفت اوکی میگیرمش ازت

وقتی سقط شد هم خیلییییی گریه کردم 

ولی ناراحت نباش عزیزم دوباره باردار شو یه دونه بچه رو میشه اداره کرد خیلیم شیرینه

وقتی خدا یه نعمتی بهتون میده خودتون نابودش میکنین خب معلومه دیگه چی میشه . چجوری دلتون میاد 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺