2777
2789
عنوان

جان هر کیی که دوسش دارین بیایین خواهش میکنم حاملگی خارج از رحم 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کدوم دکتر میری منم تبریزم

دکترمو همین جلفا میرم فعلا تا تکلیف مشخص بشه ولی چون دکترم فعلا استراحت داده و زیاد راه رفتنو تو ماشین نشستن برام خوب نیست فرستاد مرند سونو واژینال مهر 

اونا هم گفتن خارج از رحم نیست اونقدر کوچیکه که هنوز نمیشه تشخیص داد ولی ضخامت رحمت(توضیح داد یادم نمیاد)رفته بالا و احتمال زیاد داخل رحمه و گفت یه هفته صبر کن بتات بره بالا

انشالله که خیره و داخل رحمی باشه ایه80 سوره اسراء حتما بخون کارهای مهم ختم به خیر میشه برایمنم دعا ک ...

نه عزیز دلم خداروشکر گفت خارج رحمی نیست و گفت اونقدر کوچیکه هنوز نمیشه تشخیص داد ولی ضخامت رحمت رفتع بالا و نشونه داخل رحمه خداروصدهزار مرتبه شکر

انشالله که خیره و داخل رحمی باشه ایه80 سوره اسراء حتما بخون کارهای مهم ختم به خیر میشه برایمنم دعا ک ...

ایشالا خدا هر چی بخوایی بهت بده با همین دلم که از صبح هزار مدل استرس کشیدم درکت میکنم و دعات میکنم

ممنون عزیزدلم دارم میرم پیش امام رضا دعات میکنم

قربونت برم عزیزم یه تاپیک جدید زدم خواهش میکنم بخونش ازش بخوا خوب شم خواهش میکنم ازت

دکتر بهم استراحت مطلق داد دعام کن ایشالا هر چی از خدا میخوایی بهت بده عزیزم

قربونت برم عزیزم یه تاپیک جدید زدم خواهش میکنم بخونش ازش بخوا خوب شم خواهش میکنم ازتدکتر بهم استراحت ...

انشالله چشم عزیزم حتما اون آیه ای که گفتم بخون اول هرصبح و قبل شروع هرکاری معجزه میکنه