2777
2789
عنوان

ولنتاین بهاره رهنما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 80 پست

من خودم از اونایی بودم که سخنرانی میکردم راجع به حریم شخصی  و عدم فضولی و دخالت در زندگی دیگران!!!!ولی ایشون دیگه داره واقعا زیاده روی میکنه فکر نمیکنه ممکنه دخترش ناراحت بشه!!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش بازی های بهارس،وگرنه عمرا شوهرش انقد بااحساس باشه،همش مصنوعیه،میخواد بگه من خوبم من شادم من ...

از کجا مطمئنی؟😨😨😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

2 تا عکس دیگه هم هست نت صعیفه نمیاد😧

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

خیلی خوبهکه دوس دارم بهاره رو چقدر سنش اومده پایین لاغر کرده شوهرشم مشخصه ادم خوبیه دوتاشونو دوس دارم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من حس می کنم داره مبارزه می کنه 

مبارزه می کنه با فرهنگ غلطه زن مطلقه بده

مبارزه می کنه با فرهنگ غلطه بشین سر بچت بده 

مبارزه می کنه با فرهنگه زشته سنی ازت گذشته

مبارزه می کنه با فرهنگه شاد نباش چشم می خودی 

مبارزه می کنه با فرهنگ باج دادن به مرد خیانت کار

مبارزه می کنه با فرهنگ غلطه خودت و دوست نداشته باش 

مبارزه می کنه با فرهنگ غلطه زن یعنی مطیع بودن دم نزدن قانع بودن صبور بودن و غصه خوردن

کاش  یه دونه بهاره رهنما تو وجود هممون بود

کاش به جای عیب گرفتن ازش طرفدار هم جنس خودمون باشیم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من حس می کنم داره مبارزه می کنه  مبارزه می کنه با فرهنک غلط زن مطلقه اخه مبارزه می کنه با فره ...

دمش گرم...عاشقشم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من فیلمشو دیدم عالی بود😍😍😍😍😍

منم دیدم تو گیز میز

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞