2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چرا من متوجه نشدم

منظورم اینه که واسه دونفر رستوران رفتن هزینش دوتومن بشه منطقیه ؟ اونم ک برنجش خراب باسه 🥴 من خودم خیلی ب این زودیا ازبیرون غذانگرفتم واسه همون نمیدونم پول زدم برای یکی دیگه بگیره اون گرفت اینجوری بود غذاش 🥹 برنجش خراب بایکم کباب بود

دوپرس چلوکبلب بیرون بر با کیفیت پایین فوقش یه تومن 

گرونیه اما این خبرا نیست 

مگه اینکه رفته باشین یه رستوران خوب با سلف سالاد و مخلفات و حق سرویس و کباب سلطانی وفلان 

والی کوبیده با برنج خراب چه خبره  دوپرس دومیلیون !!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نه معقول نیست . با دو تومن میتونستی تو خونه بهترین غذاها رو درست کنی .

اره ولی خب دیگه وقتیکه توخونه نشه وقت نداشته باشی مجبوری اماده بخوری بعدشم ک اینجوری بشه اونم چقد گفتم هرچقدهم ک بشه اسکال نداره فقط غذاش خوب باشه چقد بهش گفتم ازینجا نگیر ب حرفم گوش نداد رو دلم موند 🥹🤣💔😪 خود مهمونم رفت غذا گرفت اینجوری کرد 🤣💔نمیدونم خودم خجالت بکشم یا اون