2777
2789

زیااااااااااد 

خیلی زیااااااااااد 

چون در حال کار هم باهامه و پادکست گوش میدم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یساعت صبا 

ینمی از 6تا 7صب 

یساعت عصرا 6عصر تا 7

اگه وقت داشته باسم 9تا 10شب 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یساعت صبا ینمی از 6تا 7صب یساعت عصرا 6عصر تا 7 اگه وقت داشته باسم 9تا 10شب

چه کم  🥴

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چه کم 🥴

وقت ندارم اصن 😔 تایمم خالی باشه پتانسیل اینو دارم  از 24ساعت 20ساعتشو تو گوشی باشیم😅😅😅😅

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چه کم 🥴

البته تایم ناهارم یادم رف بگم حدود نیم ساعت چل مین هم سر ظهر خالی ام 

زیااااااااااد خیلی زیااااااااااد چون در حال کار هم باهامه و پادکست گوش میدم

کارت چیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وقت ندارم اصن 😔 تایمم خالی باشه پتانسیل اینو دارم از 24ساعت 20ساعتشو تو گوشی باشیم😅😅😅😅

بقیه وقتت چیکار میکنی یعنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وقت ندارم اصن 😔 تایمم خالی باشه پتانسیل اینو دارم از 24ساعت 20ساعتشو تو گوشی باشیم😅😅😅😅

سر نهار و شام اگه خونه باشم از مامانم میترسم🥴🥴😂

بقیه وقتت چیکار میکنی یعنی

8تا 5عصر سرکارم

یساعت رفتنی نزدیک دوساعت برگشتنی   تو راهم  

دیگه سر شب از خستگی بیهوش میشم 

کارت چیه

تو یه عمده فروش خشکبار فاکتورا رو میزنم و حسابداری و این جور کارا 

سر نهار و شام اگه خونه باشم از مامانم میترسم🥴🥴😂

منم جرات ندارم ناهارا خونه نیستم نگا میکنم 

بستگی داره، ولی معمولا بیشتر از دوساعت باشم مدام توش سردرد میگیرم یه ساعت یه ساعت های پراکنده معمولا البته تو روزای خالی 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛