2777
2789

بفرمایید😂😂🫶

ینی ادم اینجا گرگیجه الاغی میگیره 

یارو توی تاپیک پر بازدید داره از رابطه پر خطر مقعدی صحبت میکنه و همه رفتن تو بحححححححر و عمق قضیههههه ولی چون پر بازدید شده کسی باهاشون کار نداره 

اینجا یکی پرسید خلیج و فلان ترکید 

مدیریت این سایت از عجایب روزگاره

اگر بمن شلیک شب شد رد خونمو از سروین بگیرید😂😂🫶

دلم خواست

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونتون ببخشیدا نمیخواستم دل کسی رو اب بندازم 

ولی کلا فقط باید برای بعضی تاپیکا خوراکی اورد خورد بسکه مضحکن و با تمام جدی بودنشون فقط برای سرگرم کردن مخاطب خوبن 🥲🫶

از پسرم یاد گرفتم میریزه زمین راحت تر برمیداره میخوره😂😂🥲🫶

عزیزم خداحفظش کنه 💚🌿 نوش جونت 😁💚

یک جور تلخ آرومم...                                                     https://daigo.ir/secret/71667746367