2777
2789

رعایت بهداشت بعد از دوره درمان خیلی 

بعد دوره درمان و مصرف دارو 

دمنوش گل بنفشه برا عفونت خوبه

نشستن تو لگن سرکه و دفعه بعد نشستن تو لگن جوش شیرین یعنی یک بار در میان سرکه و جوش

تعویض هر ردز لباس زیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری بودم برو دکتر به من قرص مترونیدازول و آزیترومایسن و پماد کلوتریمازول داد 

اونم خوبه ولی دکتر مظفر جلالی می گفت نباید زیاد با ژل واژنو بشوری هفته ای یکبار کافیه لباس زیرتم هر روز عوض کنی 

اونم خوبه ولی دکتر مظفر جلالی می گفت نباید زیاد با ژل واژنو بشوری هفته ای یکبار کافیه لباس زیرتم هر ...

خانم شما رفتی پیش دکتر مظفر جلالی شنیدم خیلی دکتر خوبیه من فیلمای آموزشی شو می بینم واقعا خیلی خوب حرف میزنه 

دوستان من تجربه خودمو میگم که از وقتی ازدواج کردم دائم عفونت داشتم، وحشتناک با کرم واژینال و دارو و مراقبت شدید و آب و سرکه و هر راهی که بگین امتحان کردم نشد

عفونت به کلیه هامم زد و خیلی داغون دیگه...

اگه شماهم شرایط منو دارید و بعد ازدواج اینطوری شدین راهش یه چیزه پیشگیری

اول اینکه اگه عفونت دارید برید دکتر و درمانش کنید

دوم یه بتادین هایی هست جلد قهوه ای دارن، تو حمام اون ناحیه رو بااین بشورید، حواستون باشه برای استعمال خارجیه نه داخلی

سوم همیشه قبل از ارتباط با همسرتون، جفتیتون خودتون قشنگ بااون بتادین بشورید ،فقط همون ناحیه رو ها ، بعد ارتباط هم شما باز خودتونو بشورید

اینا یه دکتر به من گفت و منو راحت کرد

ان شاءالله که شماهم استفاده کنید و جواب بگیرید

در کنار همه اینا بهداشت رو هم خیلی رعایت کنین و چیزایی مثل ویتامی c , D هم مصرف کنین