2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد

131 بازدید | 10 پست

همیشه حس ناکافی بودن بهم میده مدرسه که میرفتم تا یه نمرم یه ذره میومد پایین کل فامیلو خبردار میکرد هرجا میرفت میگفت این دست و پا چلفتیه نمیتونه دست به سیاه و سفید بزنه هزار بار جلو کل فامیل گفته دختر فقط چشم ابرو مشکی من چشمام رنگیه من درسم تو فامیل از همه بهتر بود ولی باز سرکوفت کار کردن بقیه رو بهم میزد

با تمام وجود درکت میکنم چند روز پیش منم همین تاپیک زدم ک مامانم دوسش ندارم

اما امروز عصر خواب دیدم ۴۰روز دیگه میمره😭😭😭قدر ماماناتون بدونید الان مثل چی نگرانم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تمام وجود درکت میکنم چند روز پیش منم همین تاپیک زدم ک مامانم دوسش ندارماما امروز عصر خواب دیدم ۴۰ ...

منم چشماشو لیزیک کرد تا خوب شد هزار بار مردم و زنده شدم ولی واقعا اسیب هایی کە بهم زده و میزنه هیچوقت ولم نمیکنن انقد منو خورد کرد انسان مقایسه گر کمالگراییه که همیشه مرغ همسایه واسش غازه

انشالله ۱۴۰سال عمر کنه😘🤲

مرسی قربونت برم ان‌شاءالله حاجت‌رواباشی❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

منم چشماشو لیزیک کرد تا خوب شد هزار بار مردم و زنده شدم ولی واقعا اسیب هایی کە بهم زده و میزنه هیچوق ...

قربونت برم بقران درکت میکنم برو تاپیکم بخون راجب مامانم خودت میفهمی اون خیلی زجرم داده و میده اما از عصر ک این خواب رو دیدم خیلی میترسم خیلی نگرانم💔 

تنها راهش یه کوچولو فاصله بگیزی نه اینکه کلا ترکش کنی

قربونت برم بقران درکت میکنم برو تاپیکم بخون راجب مامانم خودت میفهمی اون خیلی زجرم داده و میده اما از ...

من الان ازدواج کردم تهران زندگی میکنم ولی مثلا یهو یادم میفته من هفت سال پیش بدون اینکه هیچ کلاس یا ازمونی ثبت نام کنم پزشکی دانشگاه ایران که از دانشگاه های خوب هست رو قبول شدم ولی اون همیشه بهم سرکوفت بقیه رو میزد از همه لحاظ هیچوقت از من رضایت نداشت تا یکم وزن کم میکردم بهم گیر میداد لاغر شدی تا میخواستم پر بشم میگفت چاق شدی میرفتم بیرون میگفت ولگردی برمیگشتم خونه میگفت افسرده ای الان گیر داده شوهرت مذهبش با ما فرق داره زبونش با ما فرق داره همش با همسرم بد رفتار میکنه

من الان ازدواج کردم تهران زندگی میکنم ولی مثلا یهو یادم میفته من هفت سال پیش بدون اینکه هیچ کلاس یا ...

میگم ک بهترین کار کم‌کردن ارتباطه همسرت ترکیه ای هست؟ یا عرب؟

من بی‌دلیل کتک میخوردم و وسواس روانی و عملی داشت بابام ازخونه فراری شد و بی‌دلیل نفرینم میکنه هنوز و تا الانم ازدواج نکردم خوشبحالت راحت شدی ازرواج کردی

ان‌شاءالله خوشبخت ترین بشی❤

میگم ک بهترین کار کم‌کردن ارتباطه همسرت ترکیه ای هست؟ یا عرب؟من بی‌دلیل کتک میخوردم و وسواس روانی و ...

همسرم تورک تبریزه

اخه مامان منم خودش افسردگی داشت دارو مصرف میکرد خودشم اسیب دیده بود و به ما اسیب میزد از یه طرفم دلم واسش میسوزه عمه م و مادربزرگم اوایل ازدواجش خیلی اذیتش کردن مقایسه ش کردن اونم همین رفتار هارو با من میکرد همه ما قربانی هایی هستیم که به دست قربانی های دیگه قربانی میشیم🥲🥲

ممنون عزیز دلم انشالله خودتم هرچی خیرو مصلحتە بیاد سر راهت و خدا واست قشنگترین سرنوشت رو بسازه❤

همسرم تورک تبریزهاخه مامان منم خودش افسردگی داشت دارو مصرف میکرد خودشم اسیب دیده بود و به ما اسیب می ...

چقد ب دعای خیرت نیاز داشتم همی امروز دعوا و کتک کاری کردیم با مامانم💔😓

چقد ب دعای خیرت نیاز داشتم همی امروز دعوا و کتک کاری کردیم با مامانم💔😓

منم امروز برگشتم تهران از شهرمون با قهر و دعوا اومدم بیرون انقد که بهم گیر داد به خدا دیگه عاصیم کرد اصلا دلم نمیخواد برگردم😭