2777
2789
عنوان

انگل اجتماعم

91 بازدید | 12 پست

22 سالمه به رشتم علاقه ندارم از صبح تا شب خونه ام با کسی در ارتباط نیستم از اجتماع فراری ام و حوصله ادما رو ندارم  و چاقم

احساس خیلی بدی دارم نسبت به سنم دلم میخواد برگردم به دوران قبل کرونا و دوران دبیرستان

احساس پیری میکنم و نامیدم نسبت به زندگی

خلاصه زندگیمو دارم نابود میکنم...........

شما فقط یکم افسرده هستی. در اسرع وقت یه ورزش رو شروع کن. سنی احتمالا نداری. رشته ات رو عوض کن. تا سی سالگی وقت داری این شاخه اون شاخه بشی. بعدش شرایط برات سخت میشه. خودت رو دوست داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطون رو لعنت کن. از من ک دو برابر شما سن دارم بشنو. حال الان شما آرزوی خیلی هاست

بخدا زندگیم نابود شده بخاطر چاقی دارم هزارتا مریضی میگیرم فراموشکار شدم بی انگیزه شدم از اجتماع فراری شدم همش به اینده و گذشته فکر میکنم

بخدا زندگیم نابود شده بخاطر چاقی دارم هزارتا مریضی میگیرم فراموشکار شدم بی انگیزه شدم از اجتماع فرار ...

برو چت gpt. قشنگ بهت رژیم میده. خیلی دقیق هم رعایت نکنی تا حد زیادش رو رعایت کن. هیچکس به جز خودت نمی تونه بهت کمک کنه

برو چت gpt. قشنگ بهت رژیم میده. خیلی دقیق هم رعایت نکنی تا حد زیادش رو رعایت کن. هیچکس به جز خودت نم ...

راجب رشته و اینده چیکار کنم 

همش شیطون میگه تو مثلا اگر 25 سالگی وارد اون رشته بشی از بقیه 7 سال بزرگتری و پیر کلاسی