2777
2789
عنوان

چقد دلم تنگ شده بود واسه سایت😅😅

488 بازدید | 54 پست

قبلنا تو همه ی تاپیکا حضور داشتم خیلی از دخترای اینجارو میشناختم ولی الان دیگه حال ندارم گوشی بگیرم دستم یه خط بنویسم حتی....

چطورینننن دخترا 

روزگار چطور سپری میشه؟

میشه بگین همین الان دغدغه فکریتون چیه🥲🥲

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیگه نه حوصلم میکشه نه اعصابم اینجا هم خیلی سم سده تا یه چیز میگی حمله میکنن منم تحمل ندارم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینکه پاشم از جام پاستیل بردارم بخورم ولی یه قسمت از بدنم یاری نمیکنه بلندشم😄

بگو یکی بیاره😁

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

منم دیگه نه حوصلم میکشه نه اعصابم اینجا هم خیلی سم سده تا یه چیز میگی حمله میکنن منم تحمل ندارم

گاها یسری تاپیکا یجوری عصبیم میکردن که.. الان خیلی وقته نمیرم تو تاپیکا کلا نمیخونم 

دندون های خرابم 💔💔💔۴ تا دندون خراب دارم 

باید عصب کشی و ایمپلنت کنم و شکایت کنم از دکترم 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات