2777
2789
عنوان

برای از پوشک گرفتن قصری بخرم یا نه

271 بازدید | 27 پست

میخوام شروع کنم باهاش.. نمیدونم چیکار کنم

قصری بخرم؟

شورت اموزشی بخرم؟

چیکار کنم خوب جواب بده؟

دوسالشه پسرم

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

دختر خاله ی من همینجوری بدون قصر و شورت اینا یاد گرفت هر وقت که بهش غذا میدادیم یه نیم ساعت بعد میبردیم دستشویی آخر خودش میگفت جیش دارم دیگه عادت کرد 

یوخ یوخ یوخ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قصری نگیر 

فقط دوسه تاشورت بگیر بامقداری صبررررر و ارامش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

خوبه قصری بخر بزار تو دستشویی  سورت بگیر طی روز بپوشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به نظر من که شورت آموزشی خوب نیست،من واسه دخترم گرفتم جالب نبود

قصری منظورت همون توالت فرنگی بچگونست؟

این خیلی خوبه

من پسر اولم رو با همونا از پوشک گرفتم

دخترم هم از ۲۰ ماهگی یاد گرفت تو همون جیش کنه،و الان ۲۲ ماهشه تو خونه دیگه پوشک نمی بندم براش خبر می کنه

زنداداشم گذاشت بچش خودش هر وقت دلش خواست پوشک بزاره کنار سه نیم سالش بود پوشک درآورد رفت دستشویی بی دردسر کار تموم شد

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

قصری خوبه .

اما به نظرم دو ساله واسه پسر زوده. اول مطمئن شو امادگیشو داره بعد شروع کن

من تشویقشون میکردم بشینن روی قصری بعد براشون همونجا کتاب می‌خوندم . کتاب کودک که در مورد از پوشک گرفتنه. یدونه از مجموعه تاتی ها بود به شعر بود اونو خیلی دوست داشتن . کم کم گرفتمشون. البته جفتشون سه سال شده بودن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

به نظر من که شورت آموزشی خوب نیست،من واسه دخترم گرفتم جالب نبودقصری منظورت همون توالت فرنگی بچگونست؟ ...

اگه خواستی قصری بگیری،چند تیکه رو بگیر که جدا میشه

اول خم بذار گوشه خونه،بعد کم کم ببر تو حموم،بعد توالت

دختر من مهر دوساله میشه من هنوز شروع نکردم و غصم گرفته چجوری از پوشک بگیرم 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

زنداداشم گذاشت بچش خودش هر وقت دلش خواست پوشک بزاره کنار سه نیم سالش بود پوشک درآورد رفت دستشویی بی ...

دختر من که از یکسالگی با پوشک مشکل داشت

همه زندگیمون رو جیشی کرد

کم کم هر وقت جیش داشت اشاره می کرد و من پوشکش می کردم

۲۰ ماهگی هم خودش خودشو از پوشک گرفت

زنداداشم گذاشت بچش خودش هر وقت دلش خواست پوشک بزاره کنار سه نیم سالش بود پوشک درآورد رفت دستشویی بی ...

كاملا درسته 

نبايد به خاطر پول پوشك يا راحتى خودمون به بچه استرس دستشويى وارد كنيم