2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته؟

658 بازدید | 56 پست

خیلی خلاصه می گم و تاپیکو زود پاک میکنم تا اشناها نبینن .من مدرک مهندسی عمران دارم قبل ازدواج کار عالی با درامد عالی داشتم.بعد ازدواج شوهرم نزاشت برم سرکار. معتاد شد خیانت کرد و ...بماند.بله من باز به خاطر بچه هام موندم به پاش چون اصلا شرایط و شهامت طلاقو نداشتم . کارمنده. همیشه ی خدا میگه پول ندارم و هر راهی رفتم نزاشته من برم سرکار.گفتم تو خونه کیک و شیرینی درست کنم بفروشم گفت لازم نکرده. من دلم میخاد یه درامد و یه کاری داشته باشم. نویسنده و شاعر هم هستم یعنی بودم زمان دانشجویی.تو چند تا سایت درخاست دادم برای کار نویسندگی همه رد کردن. تو اینستا خاستم پیج بزنم داستان بنویسم فالوورش بالا بره تبلیغ بگیرم دیدم ذاتم نمیزاره با تبلیغ دروغ بخام پول در بیارم. در مونده شدم فقط خدا میدونه و دلم .از یه نفر یه ایده گرفتم که قران و دعاها و ختمو نماز قضا(روزه نمیتونم چون خودم یه عالم قضا دارم) بخونم و یه درامدی داشته باشم . تو گروههای زیادی از دوستان و اشنایان عضوم تو تلگرام.به نظرتون زشته بگم بهشون که کسی نمیخاد قران بخونم...اخه اینجا منو نمیشناسید گفتم ولی من قبل ازدواج کلی برای خودم کسی بودم به این خواری و ذلت نرسیده بودم

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

توروخدا قضاوتم نکنید من نه ترسوام نه تنبل .خیلی مشاوره رفتم .رفتیم.همه گفتن تو شخصیتت جوریه ک نمیتونی بعد از طلاق دووم بیاری .من بدون بچه هام میمردم واسه همین موندم .بالاخره پایان هر سختی ای راحتی هست مگه خدا نگفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی سوگند جان .به نظرت بسازم با بی پولی یا ابروی خودمو ببرم و برم تو گروههای دوستان و اشناها بگم این مطلب رو.خودم مرددم میگم ول کن ارزش نداره به خاطر پول .اما وسوسه میشم بعضی وقتا

یعنی با خوندن قران و نمار قضا کسب درآمد کنی؟؟ خب اگه بشه و  شرایط شرعی و فقهیشو دارین چرا که نه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مامان دلیها خیاطی علاقهدارم ولی شرایط کلاس رفتنشو ندارم هم به خاطر بچه هام هم شوهرم .بچه ها شوهر من اولاش عالی بود همه خرجی میکرد برام .بعد پای یه نفر ب زندگیم باز شده ک الان نمیدونم هست یا نیست اما کلا از بعد تولد بچه هام زندگیم زهر مارم شده. شوهرم خرجی میده .اما من دلم میخاد خودم ی درامدی هرچند کم داشته باشم  خیلی وقتا دلم میخاد وقتی یه نیازمند تو خیابون میاد جلوم یه دفعه یه پنجاه بدم بهش .نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه دلم میخاد یه کم پول برای خودم ب دست بیارم از راه حلال.

خب عزیزم بخای قران بخونی میتونی اخه نباید غلط داشته باشه..شوهرت با کاری که تو خونه هم انجام بدی مخالفه مثل خیاطی؟؟

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
به پولش میارزه ؟!

همین.این سوالمه . مرددم .من قانعم اما بعضی وقتا وسوسه میشم ک این کارو بکنم برا کشب درامد.

خیاطی و ارایشگری بلد نیستم  شوهرم کلا مخالف هرچیزیه ک بخاد ب من ارزش بده البته اینجور احساس میکنم. من اشتباه کردم تو انتخاب همسر و این شده آینده م .سی و یک سالمه