2777
2789

یه راه حل بگین چجوری نگهداری کنم چجوری بچم اذیت نشه چجور کم نیارم همیشه داخل قفسشون بزارم؟؟؟چه راه حلی میدین نمیتونم بدمشون به کسی یکیشون ۱۱سالشونه هر سه تاشون به شدت وابسته هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارت بنظر من درست نیست. من خودم حامی حیواناتم و واقعا با خرید و فروش و زندانی کردن حیوانات مخالفم.همیشه بهشون محبت میکنم اما توی طبیعت و محل زندگی خودشون. کسی که حیوانات رو دوس داره ازادی اونارو میخواد. کلا خریدشم بنظر من اشتباه بوده

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

عزیزم کارت بنظر من درست نیست. من خودم حامی حیواناتم و واقعا با خرید و فروش و زندانی کردن حیوانات مخا ...

من قصدم خریدوفروش نیس بخدا تا همین چندروز پیش نمیدونستم بارداره سگم سنش بالابود یدونه خریدم تنها نمونه سومی سگم از دست یه معتاد نجات دادم نخریدم