2777
2789
عنوان

کسی نوزاد دوماهونیمه داره

81 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها بچه من دوماه و بیست روزشه ازروزیکه بدنیااومده روزی نیست که به یه جاش گیرندموفکروخیال بدنکنم الان چندروزیه ذهنم درگیرسایز کف پاهاش شده احساس میکنم کوچیکه الان اندازه گرفتم از شصت پاتاپاشنه ی پااندازش۸سانت بود خواهش میکنم اگه کسی بچه این سنی داره اندازه بگیره بگه چقدره من ازنگرانی دربیام

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
خیلی طبیعیه . من دخترم ۲/۵ کیلو بود وقتی دنیا اومد پاهاش اندازه جوجه بود . بزرگتر شد بهتر شد

خب پسرمن وزنش خوب بود۳۲۰۰بود بدنیااومد نمیدونم چرا سایزپاهاش کوچولوئه دارم دیونه میشم ازبس فکرکردم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پسرمن وزنش خوب بود۳۲۰۰بود بدنیااومد نمیدونم چرا سایزپاهاش کوچولوئه دارم دیونه میشم ازبس فکرکردم ب ...

وسواس داری؟ خدایی تا حالا مادر ندیده بودم به سایز کف پای بچه گیر بده ، بیخیال دختر خودتو از پا می‌ندازی تا بزرگ بشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
وسواس داری؟ خدایی تا حالا مادر ندیده بودم به سایز کف پای بچه گیر بده ، بیخیال دختر خودتو از پا می‌ند ...

نمیدونم چرااینجوری شدم به همه جاش نگامیکنم یه ایرادی بگیرم تازه خودم که فکرمیکنم هیچ اگه یه نفرم یه چیزی بگه دیگه ذهنم بیشتردرگیرمیشه مثلا خالم اونموقع گفت سایزپاهاشم کوچولومیشه پاهاش مشخصه ازالان اونموقع تاحالاهمش دارم فکرمیکنم

خیالت راحت باشه نوزاد و متخصص کودکان تو بیمارستان وقتی بدنیا اومده دیده معاینه کامل کرده اگه خدایی نکرده مشکلی داشت گفته بودن پس انقد منفی فکر نکن به هر چی فکر کنی جذبش می کنی 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

خیالت راحت باشه نوزاد و متخصص کودکان تو بیمارستان وقتی بدنیا اومده دیده معاینه کامل کرده اگه خدایی ن ...

خودمم که پیش متخصص اطفال میبرمش ازش سوال کردم گفت نه مشکلی نیست حتی پیش متخصص ارتوپدکودکانم بردمش چون یکی از پاهاشو یکم به سمت داخل میگرفت گفت هیچی نیست جاش تو رحم تنگ بوده عادت کرده خودش به اون سمت میگیره خوب میشه خودش اما واقعانمیدونم چرا به همه چیز فکرمیکنم و اعصابم خوردمیشه

خودمم که پیش متخصص اطفال میبرمش ازش سوال کردم گفت نه مشکلی نیست حتی پیش متخصص ارتوپدکودکانم بردمش چو ...

پس دیگه خیالت راحت متخصص اطفال هم همین و گفته دکترا از ما با تجربه تر هستن پس نگران نباش یه چیز دیگه اینکه ما بخاطر اینکه الان اطلاعاتمون بالا رفته و همه جا دارن از بیماری های مختلف صحبت می کنن از معلولیت ها می گن بیشتر فکر می کنیم خوبه که این چیزا رو بدونیم ولی مامانای قدیم هفت هشت تا بچه داشتن بچها تو کوچه بزرگ‌ می شدن همه سالم و تپل مپل باید قوی باشیم مراقب باشیم ولی هر چیزی به اندازه نوزادت و بسپر بخدا بگو خودش مراقبش باشه و از نوزادیش لذت ببر

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

نمیدونم چرااینجوری شدم به همه جاش نگامیکنم یه ایرادی بگیرم تازه خودم که فکرمیکنم هیچ اگه یه نفرم یه ...

ببین بی تعارف بهت بگم با اینهمه استرس فقط خودت رو مریض می‌کنی و آخر هم نه بچه نه شوهر نه هیچکس دیگه بابت اینهمه نگرانی بهت مدال نمیده طلبکارت هم میشن ک مراقب سلامتیت نبودی 

اتفاقا این ک میگی کسی بگه ، یکی دوبار پیش اومد یه نفر بهم گفت پسرت پاهاش کوچولوئه معلومه تو بزرگسالی هم زیاد بزرگ نمیشه ولی من اصلا توجهی نکردم چون پای همسرم هم زیادی بزرگ نیس معمولیه گفتم خب به اون رفته الان ک تو میگی یادم اومد چون اصلا قضیه مهمی نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ببین بی تعارف بهت بگم با اینهمه استرس فقط خودت رو مریض می‌کنی و آخر هم نه بچه نه شوهر نه هیچکس دیگه ...

دقیقا حرفت درسته ولی نمیدونم چرااینجوری شدم پاهای همسرم بزرگه ولی پاهای خودم نه

پس دیگه خیالت راحت متخصص اطفال هم همین و گفته دکترا از ما با تجربه تر هستن پس نگران نباش یه چیز دیگه ...

ممنونم عزیزم بله حرفت کاملادرسته ازبس یه چیز کوچیک که سرچ میکنیم یه طومار چیزای بد میاره آدم نگران میشه