2777
2789

مامان بزرگم مهمونی گرفته امشب خاله های مامانم ، دایی هاش و زندایی هام و خاله های خودم و همگیو دعوت کرده موقع شام چون تعداد بالا بود و ماهم دست تنها فقط پذیرایی کردیم وقت نشد خودمون شام بخوریم گفتیم بعد ک برن میخوریم الان داشتن میرفتن یهویی خاله مامانم اومد اشپزخونه گفت اووووه چقدر غذا زیاد اومده ما ببریم برای ناهار اون یکی گفت بچم خونس ببرم براش نیومده اون یکی گفت ببرم برای ناهار فردای شوهرم با خودش ببره سرکار داشتن همه رو خیرات میکردن مامان بزرگم بهش گفت بچه های خودم هنوز شام نخوردن دیگه رفت 😐😐

بااااورم نمیشه خودش رفته سر قابلمه میکشه میبره شهر عجیبی شده والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه مامان بزرگت نذاشت

حالا مامان من بود میگفت بچه هام کوفت میخورن همه رو با قابلمه جمع کنید ببرید

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خوبه مامان بزرگت نذاشتحالا مامان من بود میگفت بچه هام کوفت میخورن همه رو با قابلمه جمع کنید ببرید

😂😂😂😂😂واییی دقیقا مامان منه

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

وااااااااااااااااااااای کی نسل اینا که یک دیس میخورن یک قابلمه هم میبرن منقرض میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چی شد اخرش مادربزرگتون گفتن بچه هام شام نخوردن بازم بردن غذا ها رو

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀