2777
2789
عنوان

برتری جنسیت پسر

730 بازدید | 69 پست

قبل اینکه باردار بشم فکر نمیکردم مردم انقد جنسیت براشون مهم باشه 

همیشه از خدا بچه سالم وصالح خواستم 

ولی ی چیزایی شنیدم یا تاپیک پر بازدید خوندم شاخاکام زده بیرون 

چرا انقد دختر مظلومه تو جامعه ما 

فامیل شوهر من خودش چون دوتا دختر داره اصرار داره به هر روشی شده نوه دختریش پسر بشه 

پسرا چ گلی به سر پدر مادر زدن ک دخترا نزدن 

بدبخت دخترا ی عمری ببر بیارر کاراشونو  بکن بعدم میگن آخی فلانی دختر داره پسر نداره 

آخه نه ک خانواده ایرانی همشون ثروت افسانه ای دارن 

ی حقوق چس تومن بازنشستگی و املاک درغوز آباد ک دیگ وارث مذکر نمیخواد😁😁😁😁😁😁

پسر ودختر هر دو نعمت خدان هردو برکتن ولی نمی‌فهمم چرا بیشتریا میرن برای تعیین جنسیت پسر 

یا به کسی ک دختر داره سریع میگن بعدی پسر باشه ایشالا 

مگه ما موجود دوپا ک تا دوما ی اونطرف تر رو نمیتونیم ببینیم میتونیم پیش بینی کنیم بعدا دختر یا پسرمون چی میشن یا باعث حسرت ما میشن یا باعث افتخار ما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با افتخار سه تا دختر دارم عاشقشونم

سه تا پسر هم داشتم همین حسم بود 

هیچ حسرتی هم تو جنسیت ندارم 

چون نه برام من میمونن نه برا منن امانتن تو این دنیا دست ما

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تفکر این ادما مال ۱۰۰۰ سال پیشه یکی میگفت دختر آخر واسه مردمه انگار حالا پسر تا آخر عمر ور دلته

الان ک بر عکس شده 

دومادها همه اش خونه پدر زنن حتی طه طبقه از خونه مادر زن زندگی میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تفکر این ادما مال ۱۰۰۰ سال پیشه یکی میگفت دختر آخر واسه مردمه انگار حالا پسر تا آخر عمر ور دلته

خب پسرم بعدها الویت باید خانمش خانوادش باشه 

اونایی ک الویت اصلیشون پدرمادرش نن زندگیشون تر زده شده توش 

به این چیزا فکر نکن اذیت میشی

قدیما پسر چون به پدرش کمک میکرده واقعا به پسر نیاز داشتن ،این تو فرهنگ و ذهن مردم مونده فقط مال ایران نیست خیلی از کشورها هم همینه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

منکه تا متوجه شدم باردارم گفتم کاش دختر باشه و دختر هم شد و عاشقشم این آدما با این تفکرات معمولا زنا ...

نه بخدا تعجبم از اینکه چرا افراد تحصیل کرده باید به حرف اونا گوش بدن خودشونو میکشن برای پسر دار شدن