2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از فروردین پارسال تا الان، ۱۰کیلو کم کردم فعلا پایداره

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

چه رژیمی گرفتید؟باید سالم غذاخوری یعنی سبک زندگی عوض کنید والا با کم کردن کالری رژیم لاغر می شید باز برمی‌گردید اینکه هورمون تیروئید سالم باشه موثره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چقدر کم کردی تو چه مدت من یکماه ۶ کیلو میلم به خوردن صفره

این کاهش وزن ناگهانی و زیاد برای شما ممکن هست خطر ساز باشه، با سرعت کمتری وزنتون رو کم کنین

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

وقتی که وزنتو میخوای کم کنی همیشه باید حداقل ۲-۳کیلو کمتر از هدفت در نظر بگیری چون تو دوره تثبیت معمولا ۲-۳کیلو برمیگرده

مثلا من تا ۶۲رفتم الان رو ۶۳-۶۴تثبیتم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

منم اینو تجربه کردم، اگر برگردم عقب ی روز رو چیت میکنم فقط یکروز هرچی دلم بخواد از صبح تا شب میخورم ولی از فردا بدون احساس گناه ،ورزش میکنم میرم میرم لباسای جدید میبینم و میگیرم

منم اینو تجربه کردم، اگر برگردم عقب ی روز رو چیت میکنم فقط یکروز هرچی دلم بخواد از صبح تا شب میخورم ...

بیشتر توصیح میدی لطفا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد