2777
2789
عنوان

کاش خداامشب بیادپیشم

68 بازدید | 11 پست

انقددلم گرفته خسته شدم خدااگه دخترم نبودیم ثانیه تحمل نمیکردم چندوقته خیلی بدجوردلم گرفته خیلی تنهام خیلی ازخانوادم متنفرم ازخانواده شوهرم متنفرم ازشوهرم دارم سردمیشم دیگه فقط نفس میکشم اونم بخاطره دخترمه 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام سلول های بدنم درکت میکنم.اما امیدتو از دست نده..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اگه بری معلوم نیس آینده دخترت چی میشه.لاحول و لا قوةالا بالله زیاد بخون

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

عزیزم متوجه هستم میفهمم چی گفتی سعی کن بنویسی سبک میشی

میخوام فقط دادبزنم ولی انقددرددارم بازم آروم نمیگیرم دلم میخوادبخوابم عمیق

اگه بری معلوم نیس آینده دخترت چی میشه.لاحول و لا قوةالا بالله زیاد بخون

کوجابرم جایی روندارم که من تنهای تنهام فقط خدارودارم 

میخوام فقط دادبزنم ولی انقددرددارم بازم آروم نمیگیرم دلم میخوادبخوابم عمیق

بازم میگم خدارو فراموش نکن..واس من که نتیجه داد..همیشه هم وقتی دعا میکنی بگو خدایا هیچ کس رو نا امید و دست خالی در درگاهت برنگردون من یکیشون..🥺🥺

سعی کن وقتی برا خودت دعا میکنی دعای دسته جمعی کن کن.جمع ببند اخرش هم خودتو بخواه..

من واقعا شرایطم خیلی وحشتناک بود حتی نمیتونستم طلاق بگیریم یا خودکشی کنم.اما خدارو هزار بار شکر که الانم یکم بهتره 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

کوجابرم جایی روندارم که من تنهای تنهام فقط خدارودارم

منظورم اینه که اگه بلایی سر خودت بیاری:)حسبنا الله و نعم الوکیل همین که می‌دونی فقط خدارو داری خیلی خوبه ان شاالله خدا برات یه جوری میچینه که این روزا جبران بشن...منم خیلی شرایطم بده شوهرم انگار دیوونه شده ولی مطمعنم همه این روزا میگذره و خوشیا میرسن ان شاالله 🙂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭