2777
2789
عنوان

یه راهکار بدین

151 بازدید | 20 پست

امروز ناخواسته یه اشتباهی کردم حقیقت الان شوهرم ازم دلخوره به‌شم حق میدم واقعن 

جریان از این قرار که مادر شوهرم بعد مدتی اومد شهری که خونه ماست بعد دیشب خونه‌ خواهر شوهرم بود امروز من دختر آبجیم از بیمارستان ترخیص شده بود رفتیم خونه آبجیم  بعد از اونجا زنگ مادرشوهر و خواهر شوهرم زدم که با امشب شام درست میکنم یا فردا ظهر ناهار بیاین خونه.. خلاصه دختر آبجیم  باز حالش بد شد گیر افتادم نتونستم بیام دیروقت شد تا اومدم الان مادر شوهرم زنگ شوهرم زده کلی حرف بارش کرده که آره تو بی عرضه ای و ایحرفا شوهرمم بنده خدا زنگ من زد حقیقت بی احترامی نکرد اصن بهم فقط گفت کاشکی حداقل زودتر برگشته بودی خونه که این مسائل پیش نیاد.. الان چیکار کنم که دلخوری رفع بشه؟ واقعن پشیمون شدم از رفتنم کاش اصن نرفته بودم ایجور نمیشد حداقل 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کنسل کردی باید ب مهمونات میگفتی حداقل

نه عزيزم اصن گفتن برا شام نمیایم حقيقتش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا درست کن براشون دعوتشون کن و بهشون بگو که قضیه چی بود خیلی هم تحویلشون بگیر

نه خیلی تحویل نگیره اتفاقا فکر میکنن هر دفعه اینجوری زنگ بزنن پسرشون همه چی براشون محیا میشه یا فکر میکنن چقد عروسه از پسرشون می‌ترسه 

غذا درست کن براشون دعوتشون کن و بهشون بگو که قضیه چی بود خیلی هم تحویلشون بگیر

هر چی به خواهرشوهرم گفتم فردا ناهار درست میکنم بیاین گفت مادرم گفته فردا میخام برم دیگه.. حالا پیش خودشون فک میکنن من از عمد همچی کاری کردم یا بی احترامی میشه ایجور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شوهر همینه هیچی درک نمیکنه حتی اگر دنیایی براش توضیح بدی الان فکر میکنه از قسط این کارو کردی حا ...

همین فک میکنه از قصد همچی کاری کردم بخدا که از عمد نبود تازه من خودم زنگ زدم گفتم فردا ناهار درست میکنم حتمن بیاین هر چی کردم قبول نکردن ولی خب الان همه چی رو به نفع خودشون تموم کردن شوهرمم که اینجا نیست بفهمه جریان چیه خلاصه خیلی بد شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس حرفشون چیه دیگه

شوهرم میگه وقتی فهمیدی مادرم اومده نباید میرفتی اونجا یا رفتیم زودتر برمیگشتی حداقل که بهونه دست مادرم ندی 

ميگه ایجور بمنم بی احترامی شده انگار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خیلی تحویل نگیره اتفاقا فکر میکنن هر دفعه اینجوری زنگ بزنن پسرشون همه چی براشون محیا میشه یا فکر ...

شوهرم خوبه واقعن ولی مادرش حقیقت خیلی بد دهن حرف میزنه شوهرمو پر میکنه خودمم موندم چیکار کنم 

چقدم معذرت خواهی کردم از خواهر شوهرم البته خواهرشوهرم چیزی نگفت خدایی ولی میدونم از اوطرف شوهرم پر میکنن با مادرش که آره بی عرضه ای و بی احترامی کرده بهمون و ایحرفا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خیلی تحویل نگیره اتفاقا فکر میکنن هر دفعه اینجوری زنگ بزنن پسرشون همه چی براشون محیا میشه یا فکر ...

الان بنظرت چیکار کنم که دلخوری پیش نیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از شانسم مادرمم خونه مون بود چن روز حالا فک میکنن من از عمد مادر خودمو احترام گذاشتم به مادر شوهرم بی احترامی کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس حرفشون چیه دیگه

یه خانواده مزخرف بدرد نخورن یحرفی بشه زنگ میزنن به کل خانواده میگن  پدر و مادرش ایقد کولی و قربتین آدم ازشون میترسه بخدا.. خدا شر هر کی رو بزنه تو سر خودشون 

بمیرم برا شوهرم که بین اینا گیر افتاده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شوهر همینه هیچی درک نمیکنه حتی اگر دنیایی براش توضیح بدی الان فکر میکنه از قسط این کارو کردی حا ...

بنظرت امروز زنگش بزنم که دلخوری رفع شه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40