2777
2789
عنوان

زنگ زدم اورژانس

134 بازدید | 12 پست

زنگ اورژانس دانش آموزی گفتم خیلی استرس دارم و... 

کلی آرومم کرد 

چند روزی که زنگ زدم به خانوم بد اخلاق بود اما این خیلی مهربون بود🥲 فقط از آخر اسم ناحیمونو پرسید نمی‌دونم چرا😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۷۰ منم چند بار زنگ زدم اما امشب دیگه درمونده شده بودم

مگه ن این فقط برا استان کهگلویه بویر احمد هست خودمم به این زنک زدم اما نمیدونستم درباره ی چی صحبت کنم دوس داشتم یکم دردودل کنیم یکم نصیحت کنه اما نمیدونستم چی بگم از اول بهش گفتی چی صبها مردها هستن بعداز ظهر ها زنا این اقاها خیلی خوبن خوش برخوردن

مگه ن این فقط برا استان کهگلویه بویر احمد هست خودمم به این زنک زدم اما نمیدونستم درباره ی چی صحبت کن ...

نه همه استانها داره طبق پیشماره ای که زنگ میزنی وصل میکنن به اون استان 

من با خانوما راحتترم گفتم هیچی نخوندم خیلی استرس دارم دیگه خودش فهمید گفت نترس منم شب امتحانی بودم اما برای مشکلت باید حضوری درمان بشی🥲

نه همه استانها داره طبق پیشماره ای که زنگ میزنی وصل میکنن به اون استان من با خانوما راحتترم گفتم هیچ ...

منم شب امتحانیم 

میشه لطفا بگین از اول چی گفتی ببخشید یعنی یهو گفتی سلام من استرس دارم😂ببخشید چون من مصلن زنگ میزنم تا حد سلام نمیدونم دیگه چطور بحثو ادامه بدم یهو قطع میکنم😐

منم شب امتحانیم میشه لطفا بگین از اول چی گفتی ببخشید یعنی یهو گفتی سلام من استرس دارم😂ببخشید چون من ...

منم همینم تادیکای قبلم گفتم سید همین قطع کردنا خانومه جیغ زد سرم 

ولی امشب دیگه ناچار شدم اصن از استرس صدامم یجوری شده بود ولی خب اونا روزی هزار نفر بهشون زنگ میزنه

گفتم سلام خسته نباشید من فردا امتحان دارم و پایهوو... پرسید بعد گفتم هیچی نخوندم و استرس دارم سر جلسه حالم بد میشه و... دیگه یکم حرف زد برام چند تا راهکار داد🥲