bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1170 عنوان دندانپزشک عوضییی الهی خون بالابیاره پولمو 119 بازدید | 8 پست دو سال پیش برا یه کامپوزیت ۴ تومن گرفت ازم دوماه نکشید کنده شد دوباره رفتم درست کرد الان دقیقا از همونجا کنده شد خاک برسرش کننننن فقط در عرض دوسال دوبار یه دندون کامپوزیت کرد امیدوارم پولمو خرج دوا و دکتر کنه با این کارش این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 1404/03/06 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 5330 سلام کدام دندونت بود ؟خودش قبلش نگفت نمیشه کنده میشه؟برای خواهر من دندون پزشک قبول نکرد که هم دندون پیشت هست و هم جزعیه کنده میشه *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1170 سلام کدام دندونت بود ؟خودش قبلش نگفت نمیشه کنده میشه؟برای خواهر من دندون پزشک قبول نکرد که هم دندون ... دندون جلوم بود عزیزم نه نگفت کنده میشه این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 5330 دندون جلوم بود عزیزم نه نگفت کنده میشه پس برای تو هم پیش هست کار درستی نکرده نگفته *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1170 پس برای تو هم پیش هست کار درستی نکرده نگفته الان خب من چیکار کنم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 5330 الان خب من چیکار کنم الان ببری درست نمیکنه دوباره؟ *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1170 الان ببری درست نمیکنه دوباره؟ خبر مرگش یه بار درست کرد دیگه حاضر نیستم پامو بذارم مطبش یعنی بیسواد از اون بهتر بود به نظرت با دوسه تومن میتونم درستش کنم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 5330 خبر مرگش یه بار درست کرد دیگه حاضر نیستم پامو بذارم مطبش یعنی بیسواد از اون بهتر بود به نظرت با دوسه ... نمی دونم یه روکش ساده بدون هیچ گونه زیبایی ۶ تومن هست روش چینی اینا هم بیاد که گرون میشه من از یکی شنیدم تا ۱۵ تومن قیمت میدن با ۲تومن فقط میشه پر کردولی بازم بگرد ببین دندون پزشک منصف که کارش خوب باشه از اطرافیانت میشناسن *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1170 نمی دونم یه روکش ساده بدون هیچ گونه زیبایی ۶ تومن هست روش چینی اینا هم بیاد که گرون میشه من از یکی ش ... من کامپوزیت ساده میخوام لمینت اینا نمیخوام اگه این قیمت باشه دندون مصنوعی بذارم کلا به صرفه تره این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه