2789
عنوان

سزارین و باز شدن بخیه هام😭+عکس

42489 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

تو تاپبک قبلی بارداربودمو قراربود زایمان طبیعی باشه ولی به دلیل مشکلات کبدی که تو ازمایسم دیدن ترجیح دادن سزارین بشم 

یازده روزه که میگذره از سز و دیروز بخیه هامو کشیدم 

سمت چپ بخیه هام روز 8تم یکم قرمز شد و ورم کردبدون درد و یا ترشح 

خودم میگفتم شاید چون پسرم همش شیر میخوره و درازکشیده شیرش میدم به همون پهلو اونجوری شده 

دیروزم دکتر گفت مشکلی نداره و کشید 

امروز رفتم حموم با اب و صابون شستم که یه دفعه دیدم قرمز میزنه اول ترسیدم که خونه بعد دیدم نه پوست ضخیم قبلی که رو زخم بسته شده بود کنده شده 

اومدم زنگ زدم شوهرم گفتم از دکترم بره وقت بگیره متاسفانه رفته تهران تا 30 بهمن مطبش تعطیله

خیلی نگرانم کلی از بعداز ظهری گریه کردم،مامانم میگه زخمش تازه شده تا فردا خشک میشه نگران نباش و شوهرمم میگه فقط پوست روشه و بخیه هات باز نشده خیلی میترسمممنم

اخه روزی که زایمانم کردمو بستری شدم یه خانومی رو اورده بودن اونم میگفت 13روز میگذره از زایمانش و بخیه هاش چرک کرده و باز شده قرار بود 4روز بستری بشه که بخیه هارو تراش بدن روز پنجم ببرن دوباره بخیه بزنن 

اینم بگم من شیکمم کاملا خوابیده و جوری نیست که رو زخم بیوفته 

واسه فردا نوبت از یک دکتر دیکه گرفتم ولی خیلی نگرانم 

لطفا کسایی که سزارین کردن بگن ایا برا اونام اینجوری شده یا نه یا کسی رو دیدن اینجوری بشه 

عکس پست بعدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حساسیت به نخ بخیه س

منم دو طرف بخیه هام اینجوری شد یک کم هم وسطش

ترشح و خونابه داشت

کلی انتی بیوتیک تزریقی و خوراکی مصرف کردم

شیرم داشت خشک میشد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

اگه اونی که من شدم باشه، لایه روییه

خودش بافت میاره 

ولی دردسر داره

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
جدا؟ بخیه هاتون لیزری نبود مگه؟😐😯

عزیزم لیزری هم همون جذبیه....اسمش لیزریه فقط، نه اینکه با لیزر جوش بدن

منتها از زیر پوست میزنن از رو دیده نمیشه

من کشیدنی بود اگه لیزری بود که پاره میشد همه شکمم

چون بشدت حساسبت دارم

خیلی بد عمل کرده بود یعنی همش درد داشتم 

کدوم شهری؟😯بخیه من لیزری بود اندازه یه وجب انگار با خودکارقرمز خط کشیده باشن.الآن بعداز9ماه جاشم رفته بخدا😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰