2777
2789

من چندماهی بود که پریودهام نامنظم بود بعداز کلی پیگیری امروز رفتم دکتر و جواب ازمایشم نشون داد که یائسه شدم تو سن34سالگی خیلی ناراحتم ....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بستگی به ارث ...و سن پریود داره... 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام عزیزم بستگی به ارث ...و سن پریود داره... 

درخانواده ما بعد از55 سالگی اتفاق می افته 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
یا خدا من اینجوری نشم چرا ارثیه یا از استرس

دکتر به خواهرم چندسال پیش گفته بود که ممکن خواهرت هم بشه. دکتر خودم گفت ارثی هستش

گفت استرس تنها عاملش نیس ولی به سرعت بخشیدنش کمک میکنه

من هم چندماه اخیر خیلی دچار استرس بودم

و متاسفانه ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن اصلا استرس نداشته باش یکی از آشناهای ما همین مشکل براش پیش اومد گفت بعد یکس ...

هشت ماهه پری نشدم. متاسفانه.الانم با چهارتا امپول استروژن و گذشت چندین روز حتی نشد

من خواهر بزرگم ۳۵سالگی ازدواج کرد مامانم همش گفت باید زودی باردار بشی چون من    ۳۸سالگی یا ...

بله متاسفانه احتمالش زیاده..چیز خوب که ارث نمیرسه.من که باورم نمیشه...ینی چی اخه خداااا