2777
2789

باهم دوست بودیم خیلی منو دوست داشت خیلی زیاد یه تاپیک هم گفتم اسم منو گذاشته رو بچش بخدا من هیچ حسی بهش ندارم دیگه حتی یادمم نبود ایران نبود برگشته من خونه مادرمم نمیدونم چطور ولی فهمیده من اینجام عصر رفته بودم دیدن یکی از دوستام دیدمش ول کن نیست اصلا خوشم نمیاد خانوادم مخصوصا همسرم بفهمن و دردسر بشه واسم چیکارش کنم بهش گفتم من عاشق همسرمم ولم کن تروخدا 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

میگی شوهر داری حالش نی

نه گاو نفهم بخدا من حال ندارم بحثی با همسرم داشته باشم شوهرمو دوست دارم اصلا حالیش نیست همش میگه فکر میکردم ازدواج نکردی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم تو رو گذاشته رو بچه ش! اوو این دیگه خیلی عاشقته مواظب باش دردسر درست نکنه

آره خیلی ترسیدم راستش خوشم نمیاد دردسر بشه برام من حتی به همسرمم نگفتم قبلا راجع به اون خوشم نمیاد سو تفاهمی پیش بیاد 

چ جوری ارتباط گرفت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تهدید به شکایت کن.

اصلا حالیش نیست من خودم حقوق خوندم گفتم شیطان میکنم گفت بکن

بگو حالا دیدی که ازدواج کردم لطف کنید طرف من نیاید

نمیفهمه تا دم در خونه بابام دنبالم اومد 😭😭

خودش جدا شده

اره